Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

MasterChef: Αποχώρησε και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο μέσα στο σπίτι (βιντεο)


Ο Γιώργος Ορφανός αποχώρησε από το MasterChef και καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ανέφερε τι συμβαίνει στο σπίτι του ριάλιτι. Τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Άλκηστη Αλεξάκη και τον Αλέξανδρο Τσιουκάρη; Τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι;

Η Κρητικιά παίκτρια θεωρεί τον Αλέξανδρο υπεύθυνο που έφυγε από το Masterchef ο Γιώργος και κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου ξεστόμισε απίστευτες εκφράσεις.

Ο Γιώργος λοιπόν είπε στην εκπομπή του Star:

«Αρχικά, να πω ότι η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις και ο εγκλεισμός σου βγάζει περίεργα πράγματα. Όταν ήμουν εγώ στον εξώστη και έφυγε ο Ντέιβιντ, ένιωσα υπεύθυνος και δεν ήθελα να νιώσει έτσι ο Αλέξανδρος. Δεν είχα ζητήσει στον Αλέξανδρο να είναι στον εξώστη, ούτε στον Χρήστο, ούτε στην Άλκηστη. Ήξερα ότι κάποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Από διαφορετική οπτική γωνία, για κάποιο λόγο ενοχλήθηκε η Άλκηστις.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Αλέξανδρος ανήκει στην κατηγορία που όταν τον ρωτήσεις κάτι, σου απαντάει χωρίς να το σκεφτεί. Δεν θα σου πει ότι η συνταγή είναι κάπως έτσι, ή θα σου κρύψει υλικά. Τον τελευταίο λόγο τον είχα εγώ. Εγώ όφειλα να δω αν χρειάζεται το slip mat ή όχι. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι κακοπροαίρετο. Ήξερα ότι θα στεναχωρηθεί ο κόσμος του σπιτιού αν δεν γυρίσω, δεν ήξερα όμως μέχρι που. Τώρα… και για μένα είναι πρωτόγνωρο αυτό, όταν είδα μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Άλκηστη. Είναι λάθος σε κάποια πράγματα, έχει το ανώριμο της ηλικίας, πρέπει να το δουλέψει και να μάθει πώς θα εκφράζει αυτό που σκέφτεται. Δεν μπορείς ούτε να προσβάλλεις, ούτε τραμπουκισμούς. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κρήτης μας. Καταλαβαίνω τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, γιατί έχουμε μεγαλώσει σε παρόμοιο περιβάλλον και πρέπει να το περιορίσει. Θα έλεγα να της δώσουμε λίγο χρόνο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου