Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

MasterChef: Ένα Mystery Βox ταράζει την ηρεμία των παικτών

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Νέα εβδομάδα, νέες εκπλήξεις για τους 19 διαγωνιζόμενους, μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Τζίμερσον.

 Ένα Mystery Βox, που έρχεται να ταράξει την ηρεμία των παικτών. Αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί για τα καλά η ετοιμότητα και η εφευρετικότητα τους. Σε αυτή τη δοκιμασία καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρική ευφυΐα για να μαγειρέψουν όχι μόνο ένα όμορφο αλλά και γευστικό πιάτο.

Με οδηγό τη φαντασία τους, όσοι θυμούνται το μάθημα της οικιακής οικονομίας στο σχολείο, θα καταφέρουν να φέρουν το πιάτο τους μπροστά στους κριτές ως ένα από τα 3 καλύτερα.

Ένας ή μια, θα κερδίσει το πολυπόθητο προνόμιο για το Τεστ Δημιουργικότητας. Ένα Τεστ Δημιουργικότητας, που θα κάνει πολλούς από τους διαγωνιζόμενους να αμφισβητήσουν το πόσο δημιουργικοί και έτοιμοι είναι τελικά, για να συνεχίσουν να μαγειρεύουν στην κουζίνα του MasterChef.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου