Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ματούλα: «Τα εγγόνια μου, που δεν ξέρω ούτε πώς τα λένε, κάποια στιγμή θα μάθουν την αλήθεια»

Η Ματούλα, η οποία έζησε μία γεμάτη ζωή και νιώθει χορτασμένη από όλα, μιλάει για τα δύο εγγόνια που έχει αποκτήσει από τον γιο της Λορέντζο Καριέρε με τον οποίο όμως οι σχέσεις της είναι... ανύπαρκτες. 

Ο μεγαλύτερος έρωτάς σου ποιος ήταν;

Ο εφοπλιστής Γιάννης Πατέρας. Δεν φτάσαμε σε γάμο, γιατί λίγο προτού βγουν οι άδειες έγινε κάτι και σηκώθηκα κι έφυγα. Μέναμε μαζί πέντε χρόνια και, όταν έφυγα, δεν πήρα τίποτα από τα ρούχα και από τα μπιζού μου. Για μένα δεν ήταν ο εφοπλιστής, ήταν ο Γιάννης μου, τα πάντα στη ζωή μου.

Ωστόσο, παντρεύτηκες με τον επιχειρηματία της ντίσκο Σαν Λορέντζο, τον Ρομπέρτο Καριέρε.

Τον Ρομπέρτο τον παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος, δεν ήμουν καψούρα μαζί του. Του είχα πει “θα παντρευτούμε και θα χωρίσουμε”. Όπως κι έγινε στους έξι μήνες γάμου.

Με τον άντρα σου αποκτήσατε έναν γιο, τον Λορέντζο, τον οποίο έχεις αρκετά χρόνια να δεις, όπως και τα δυο παιδιά του, τα εγγόνια σου…

Τον γιο μου τον έχω μεγαλώσει μόνη μου! Από τον πατέρα του δεν πήρε ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες. Θέλω, λοιπόν, ο γιος μου να είναι καλά και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικός πατέρας, γιατί αγαπούσε τα παιδιά. Από κει και πέρα τον βλέπω δεν τον βλέπω… δεν έχει σημασία. Οσο για τα εγγόνια μου -που δεν ξέρω ούτε πώς τα λένε, αλλά είναι ο σπόρος μου-, κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα μάθουν την αλήθεια. Υπάρχουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για τη γιαγιά τους.

Πηγή: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου