Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Βασιλική Μιλλούση: «Δεν τηγανίζω στο σπίτι, δεν υπάρχουν διάφορες σοκολάτες για τα παιδιά»

"Με τα πάρτι ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Αν μου ζητήσουν, θα τους το δώσω" ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ενασχόλησή της με τον πρωταθλητισμό και τις στερήσεις που έχει βιώσει προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

«Στερείσαι λίγο την παιδική σου αθωότητα γιατί υπάρχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από πολύ μικρή ηλικία που πρέπει να ανταπεξέλθεις. Έξι χρονών έκανα τον πρώτο μου αγώνα στην ενόργανη γυμναστική. Δεν υπήρχαν σε εμάς πολυήμερες διακοπές. Είναι πολύ αυστηρά. Δεν θα άλλαζα τίποτα, κάθε ημέρα ήταν ένα νέο μάθημα και οι επιτυχίες και οι  αποτυχίες. Θα δούλευα περισσότερο τον εαυτό μου, όσον αφορά τη ψυχολογία μου και εντός αγώνα και εκτός αγώνα. Σκεφτόμ0υν αν θα κερδίσω ή όχι» δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν τηγανίζω στο σπίτι, δεν μου αρέσει και που μυρίζει. Δεν το επιλέγω. Τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και δεν έχουν μπει διάφορες σοκολάτες στο σπίτι για τα παιδιά. Με τα πάρτι ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Αν μου ζητήσουν, θα τους το δώσω. Προσπαθώ να τους βάλω όσο το δυνατόν πιο υγιεινά φαγητά» συνέχισε η Βασιλική Μιλλούση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου