Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Μετά το πρώτο ραντεβού: «Και τώρα τι της στέλνουμε;»

Ένας μίνι οδηγός από την Γωγώ Φούντα για το πώς θα κινηθείς αφού την καληνυχτίσεις.

Σε ένα πρώτο ραντεβού καλώς ή κακώς παίζουν ρόλο πολλά πράγματα και κυρίως λεπτομέρειες, οι οποίες είναι ικανές να ξενερώσουν και μάλιστα πολύ έναν άντρα ή μία γυναίκα. Ένα από αυτά φυσικά, είναι και το μήνυμα αμέσως μετά το ραντεβού, το οποίο παίρνουμε ως δεδομένο ότι είναι πετυχημένο και ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν να επαναληφθεί. Και επειδή εγώ είμαι κορίτσι (σοκ) και θέλω να σου πω δυο-τρία πραγματάκια σχετικά, ρίξε παρακάτω μία ματιά για να σου λυθούν οι απορίες για το πώς θα κινηθείς αφού την καληνυχτίσεις.

Ο κανόνας των τριών ημερών

Έχω βαρεθεί να το ακούω από φίλους και γνωστούς ή και να το βιώνω αλλά έτσι είναι η ζωή. Αφήνοντας δυο-τρεις μέρες να περάσουν, ενισχύεις το μυστήριο με αποτέλεσμα όταν τελικά στείλεις, το μήνυμά σου να γίνεται αποδεκτό όχι μόνο με χαρά αλλά και ανακούφιση. Αχ και να 'ξερες πόσες φορές είχε πληκτρολογήσει λεξούλες και τελικά δεν τις έστειλε… Όχι ότι εγγυάται κανείς τη σχέση αλλά λέμε τώρα. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, όσο τα χρόνια περνούν τόσο λιγότερη και η υπομονή. Αν είστε δηλαδή και οι δύο πάνω από 30, καλό θα ήταν οι τρεις μέρες να γίνουν ένα απλό 24ωρο γιατί έχουμε και δουλειές. Γνώμη μου.

Συνέχισε την κουβέντα

Αποκλείεται να μη θυμάσαι τι συζητούσατε, εκτός κι αν είχες γίνει ντίρλα, αν και δεν το πιστεύω. Στείλε μία ατάκα ως συνέχεια της συζήτησής σας και να εύχεσαι να το καταλάβει. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο αποφεύγεις τα αμήχανα «Γεια» και «Καλησπέρα» αλλά φαίνεσαι αυτομάτως ξύπνιος και πνευματώδης χωρίς ουσιαστικά να έχεις κάνει και καμία προσπάθεια.

Πρότεινε δεύτερο ραντεβού

Έλα ας μην κωλυσιεργούμε. Τα είπατε, γελάσατε, το κλείσιμο της κουβέντας θα πρέπει να περιέχει πρόταση για δεύτερο ραντεβού. Δεν είστε 15 και κυρίως ο χρόνος είναι χρήμα. Αν το συνεχίσεις στο μήνυμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ένας από τους δύο να ξενερώσει σύντομα, και πιθανότατα να μην είσαι εσύ αυτός. Εξάλλου, εφόσον πέρασες καλά στο πρώτο ραντεβού, πόσο χάλια να περάσεις στο δεύτερο;

Συμμορφώσου

Παίρνω ως δεδομένο ότι στο ραντεβού σας δεν έπεσε σεξ. Εφόσον λοιπόν έμεινε στο πλατωνικό η φάση, καλό θα ήταν να μην αλλάξει μέσω μηνυμάτων. Μην το πας στο σεξουαλικό γιατί δεν θα της αρέσει. Και σε περίπτωση που δεν έχεις τι να πεις, μίλα για τον καιρό. Είναι πολύ καλύτερο.

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου