Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Νίκος Ιωαννίδης: «Επιστρέφω με ένα πολύ ωραίο στόρι»


Ο Νίκος Ιωαννίδης μετά από μια μεγάλη απουσία από την τηλεόραση επέστρεψε με τη συμμετοχή του στη σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα». https://www.boom24.gr/2019/02/nikos-ioannidis-epistrefo-me-ena-poly-oraio-stori.htmlO ηθοποιός μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για την επιστροφή του και το ρόλο του.

«Επιστρέφω με ένα πολύ ωραίο στόρι, στο οποίο εμπλέκομαι στην παράνομη υιοθεσία που ψάχνει η Μαρίνα. Υποδύομαι τον Γιάννη και με ανακαλύπτει ο Φώτης, θέλοντας να βοηθήσει τη Μαρίνα να βρει άκρη. Η Κάτια φυσικά επειδή δεν θέλει να μαθευτεί η αλήθεια θα προσπαθήσει να με φρενάρει, να σταματήσει την ιστορία και να την κατευθύνει αλλού»

Είναι ένας ρόλος-κλειδί; «Ναι, είναι. Όμως ακόμα είμαστε στην αρχή για να πω περισσότερα»

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον στη σειρά; «Θεωρώ ότι είναι πολύ καλογραμμένη και καλογυρισμένη. Η σκηνοθετική ομάδα κάνει υπέροχη δουλειά. Και βέβαια δεν είναι τυχαία και η ανταπόκριση του κοινού, γιατί βλέπουμε πως κάνει πολύ καλά νούμερα»

Παρακολουθείς γενικώς τις τηλεοπτικές δουλειές που γίνονται; «Δεν προλαβαίνω, αλλά προσπαθώ να ενημερωθώ έστω και από το Ίντερνετ. Παλαιότερα δεν παρακολουθούσα και το θεωρώ λάθος. Προσπαθώ να ενημερώνομαι για το πώς πάει η τηλεόραση, γιατί την αγαπώ και έχω σχέδια για αυτήν», λέει στο 7 μέρες tv.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου