Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Σ*ξ στο αμάξι; Μόλις διαβάσεις αυτό θα σταματήσεις να το κάνεις!

Εάν, πάλι, συγκαταλέγεσαι στην πολυπληθή εκείνη ομάδα που επιθυμεί διακαώς να κάνει σ*ξ στο αυτοκίνητο, ίσως ήρθε η ώρα να μάθεις μερικούς βασικούς λόγους, για τους οποίους 

ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις.

Δύσκολο να γδυθείς
Λόγω στενότητας χώρου, εκτός κι αν ο καλός σου είναι οδηγός… πούλμαν, δεν βολεύει να κάνεις σ*ξ στο αυτοκίνητο. Εναλλακτικά, για να μην χρειαζεται να βγάλεις τα ρούχα σου, φόρα κάτι που μπορεί να μετακινηθεί χωρίς να αφαιρεθεί εντελώς, όπως για παράδειγμα μια φούστα.

Δεν βρίσκεις βολική στάση
Βασικό πρόβλημα στο σ*ξ στο αυτοκίνητο είναι η στάση που θα εφαρμόσεις με τον καλό σου. Κάποιες, όπως το "ιεραποστολικό" είναι σίγουρα εκτός ρεπερτορίου. Αυτή, που ίσως βολέψει περισσότερο, είναι στα 4 και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αλλιώς, εάν και εφόσον δεν έχεις θέματα ισορροπίας, μπορείς να ξαπλώσεις στο καπό και ο καλός σου να διεισδύσει μέσα σου, όντας όρθιος μπροστά σου.


Μπορεί να χάσεις τα κλειδιά σου
Όταν κάνεις σ*ξ στο αυτοκίνητο, είναι πολύ πιθανό να χαθούν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Μια απότομη κίνηση ή ένας λάθος χειρισμός μπορεί να συμβάλλουν στο να εξαφανιστούν τα κλειδιά και μετά να μην μπορείτε να βάλετε μπροστά τη μηχανή. Και σίγουρα δεν θα ήθελες βραδιάτικα να μείνεις στις ερημιές.

Πού θα πάτε;
Το παραπάνω ζήτημα μας οδηγεί στο επόμενο: Η τοποθεσία. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα μέρος ερημικό, όπου θα είστε με τον καλό σου μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Επίσης, για τον λόγο αυτό τίθεται και θέμα ασφάλειας.


Θα κρυώσεις
Επειδή είναι δύσκολο να πιάσει την ιδανική θερμοκρασία το αυτοκίνητο εντός της καμπίνας, εφόσον καταφέρεις να βγάλεις κάποια από τα ρούχα σου, κινδυνεύεις να αρπάξεις κανένα κρύωμα και να βρεθείς για τις επόμενες μέρες κρεβατωμενη, κι όχι με την καλή έννοια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου