Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους (φωτό)

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Ελένη Αϊβαλή έκλεισαν ένα χρόνο γάμου.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο και τρεις μήνες μετά, τον Μάιο έγινε πατέρας. Απέκτησε ένα υγιέστατο και χαριτωμένο γιο.

Η Ελένη πόσταρε κολάζ φωτογραφιών τους, κολάζ από τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα χρόνο μαζί σου».

Ο Σταύρος πρόσφατα που βρέθηκε στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε μιλήσει για το παιδί. «Είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά πολύ δύσκολο. Παίζεις με το εγώ σου κάθε μέρα, κάθε λεπτό.

Πλέον δεν είσαι μόνος», εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά. Και τόνισε: «Εμείς είχαμε μια ιδιαίτερη περίπτωση με τον μικρό, έμεινε λίγο στην Εντατική έως αρκετό καιρό. Όταν με έπαιρνες και δεν το σήκωνα… Τώρα είναι όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

 Ήρθε λίγο έτοιμο, κοιμόταν ήδη. Αλλά ο κύριος είναι φοβερός. Αρχικά το κοιτάς και λες ααα αυτό είναι το παιδί μας. Κλαίει, κοιτάς και πάλι, μωρό είναι θα κλαίει, τι να θέλει άραγε; Μάλλον να φάει; Να δοκιμάσουμε να φάει, να αλλάξει… Ε μετά καταλαβαίνεις το κάθε κλάμα»!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου