Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Το τέλος του «Τατουάζ» - Το παρασκήνιο και η επόμενη μέρα!

Σταματούν να χτυπούν... «Τατουάζ»!

Δεν θα συνεχιστεί το «Τατουάζ» την επόμενη σεζόν.

Ήταν κάτι το οποίο οι δημιουργοί του, Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, συζητούσαν επί εβδομάδες και οριστικοποίησαν σε συνάντηση τους το προηγούμενο Σάββατο.

Εν συνεχεία, ο Κούλλης Νικολάου επικοινώνησε με τη διευθύντρια προγράμματος του ALPHA, Λυδία Μιχαήλ και άλλα στελέχη ενημερώνοντας για την απόφαση τους.
Παράλληλα εστάλη e-mail και σε όλους τους συντελεστές.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Το αγαπάμε και θα το αγαπάμε μέχρι το τελευταίο πλάνο», αναφέρει στο «Τν Εθνος» η Βάνα Δημητρίου, προσθέτοντας πως «κλείνει ένας κύκλος. Θέλουμε να μην κουράσει τον κόσμο η σειρά, τον οποίο πραγματικά ευχαριστούμε για την επιλογή του».

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε, πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον β' κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί...», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου προς τους συνεργάτες τους.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο των δημιουργών με τον ALPHA, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει να διακινούνται σενάρια για την επόμενη μέρα.

Οι δημιουργοί θα συζητήσουν με τον ALPHA, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σε κάθε περίπτωση, το επιτυχημένο τρίδυμο της μυθοπλασίας δεν πρόκειται να κάνει καμία συζήτηση εάν δεν ετοιμαστεί ο πιλότος της νέας σειράς τους. Υπάρχουν, μάλιστα, δύο διαφορετικές σεναριακές ιδέες, χωρίς ακόμη να έχει αποφασιστεί σε ποια από τις δύο θα βασιστεί ο πιλότος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου