Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Δε φαντάζεστε με ποια από το YFSF είχε σχέση ο Τσαρούχας

Φέτος τον απολαμβάνουμε στο σόου του Ant1 YFSF και πραγματικά οι μεταμορφώσεις για χάρη του σόου μας έχουν εντυπωσιάσει.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην κριτική επιτροπή και αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με την Μιμή Ντενίση

Όταν έμαθες ότι στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και η Μιμή Ντενίση, πώς σου φάνηκε;

«Μια χαρά. Βρίσκω εξαιρετική τη Μιμή, πολύ εύστοχη στις παρατηρήσεις και στον τρόπο της, σε όλα τα παιδιά»

Το διαδίκτυο ξανάφερε στο προσκήνιο τη σχέση που διατηρούσες πολλά χρόνια πριν με τη Μιμή Ντενίση. Πώς νιώθεις που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας ότι υπήρξατε ζευγάρι; 

«Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια... Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει...»

Πώς είναι η σχέση σου με τη Μιμή Ντενίση;

«Πάρα πολύ καλή. Με τους κριτές δεν μιλάμε πολύ, μια «καλησπέρα» κι ένα «γεια» ανταλλάσσουμε στα διαλείμματα του γυρίσματος, γιατί είναι σε άλλο μέρος εκείνοι και σε άλλο εμείς. Γίνεται της «κακομοίρας» στην προετοιμασία και στο τέλος, όταν τελειώνουμε 1:30, είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι»

Με τη Μιμή Ντενίση είχατε μιλήσει και πριν βρεθείτε στο σόου, έτσι δεν είναι;
«Είχαμε ξανασυναντηθεί»

Τώρα, που υπάρχει περισσότερη επαφή, υπάρχει το ενδεχόμενο, θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά μαζί της;

«Είχαμε συνεργαστεί σε καλλιτεχνικό κομμάτι πριν από τη λήξη της σχέσης μας, μετά όχι. Τώρα ετοιμάζει νέα παραγωγή για τη Σμύρνη... Τώρα που ετοιμάζει νέο έργο για τη Σμύρνη, αν νομίζει ότι με χρειάζεται, φαντάζομαι, θα μου το πει. Η Μιμή δεν έχει τέτοια, αυτό που θέλει το λέει», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου