Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τσικοπέμπτης (φωτο)

Σοκ και ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι ο Κώστας Ευριπιώτης εισήχθη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο νοσοκομείο. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με την Espresso, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κώστας Ευρυπιώτης αν συνεχίσει να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Να θυμίσουμε ότι εννέα μήνες πριν ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου, όμως, κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός.

Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου