Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο σημαντικός μουσουργός αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία, με αποτέλεσμα τα παιδιά του Μαργαρίτα και Γιώργος να τον μεταφέρουν εσπευσμένα και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή στην εφημερίδα, οι γιατροί διέγνωσαν κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Παρ' όλα αυτά, είναι επιφυλακτικοί λόγω του προηγούμενου ιατρικού ιστορικού του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη αλλά και της ηλικίας του.

Ωστόσο κρίνουν την κατάσταση του ελεγχόμενη και είναι καθησυχαστικοί απέναντι στην οικογένεια του, η οποία βρίσκεται νυχθημερόν στο προσκεφάλι του. Επιθυμία τους ήταν να μη δημοσιοποιηθεί η εισαγωγή του στην κλινική, γι' αυτό άλλωστε και δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό πότε ο μεγάλος μας δημιουργός θα πάρει εξιτήριο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου