Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ελένη Φιλίνη: «Έχω χάσει δουλειές λόγω παρενοχλήσεων»

Για τις δυσάρεστες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας της μίλησε η Ελένη Φιλίνη.


Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στο YFSF, εξήγησε επίσης γιατί δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφθεί αν θα νικήσει στο σόου.

Απέχεις πολλά χρόνια από τη μυθοπλασία. Θέλεις να επιστρέψεις;

«Είμαι παιδί του θεάτρου. Εκεί ήταν πάντα η καριέρα μου. Εκανα σπουδαία πράγματα. Αλλα φάνηκαν, άλλα όχι. Εχω κάνει και ταινίες και τηλεόραση. Εχω βραβευτεί και έξω. Τελευταίες δουλειές ήταν το «Παρτάλι» και τα «Κλεμμένα Ονειρα». Υπήρξαν κάποιες προτάσεις και συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν τα πράγματα, κάποιες δουλειές δεν έγιναν κιόλας. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο τραγούδι και στα live που κάνω. Και το κάνω γιατί περνάω καλά. Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Και το τραγούδι σου δίνει άμεση επαφή με τον κόσμο».

Θα ήθελες όμως και μια πρόταση από σειρά;

«Με κάποιο ρόλο που με ιντριγκάρει, ναι, βέβαια. Θα μπορούσα επίσης να κάνω ένα παιχνίδι. Το '91, όταν έκανα το «Τύχη και γνώσεις» στην ΕΤ1, σκίζαμε. Μετά έκανα το «Super Bingo» στην Κύπρο, που επίσης έσκισε. Πιστεύω ότι μου πάει γιατί είμαι άμεση. Τα παιχνίδια θέλουν αμεσότητα».

Γυρίζω τον χρόνο πίσω με αφορμή τα πολλά σκάνδαλα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ακούμε τελευταία. Σου είχε συμβεί; 

«Ποιοι δεν έχουν δεχθεί; Πότε έπαψε να υπάρχει αυτό και ξαφνικά τώρα ανακαλύψαμε την... Τροία; Εχασα δουλειές εγώ γι’ αυτόν τον λόγο. Και έχω μιλήσει γι’ αυτά πριν από 20 χρόνια. Τώρα έχει γίνει καραμέλα».

Το θέμα με τη Βάνα Μπάρμπα έχει τελειώσει; 

«Ελεος! Εχει τελειώσει προ πολλού...»

Τι ετοιμάζεις επαγγελματικά; 

«Εχω αφιερωθεί στο παιχνίδι και κάνω και κάποια μουσικά live, τα οποία όπως σου είπα αγαπώ πολύ».

Θέλεις να κερδίσεις το «Familiar»;

«Δεν θα μπω σε αυτήν τη διαδικασία, ξέχασε το. Εχω κερδίσει εδώ και χρόνια τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου», λέει στο tv Έθνος.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου