Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

«Έσκασε» γκαζάκι στην κουζίνα γνωστής τραγουδίστριας: «Σωθήκαμε από θαύμα!»

Σε οικογενειακή τραγωδία θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί αυτό που συνέβη στη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια.

Η δημιουργός και επικεφαλής του συγκροτήματος Γυναικεία Υπόθεση, Μαρία Σαμίου, βίωσε πρόσφατα τον μεγαλύτερη εφιάλτη της ζωής της. Ενα γκαζάκι που ήταν τοποθετημένο πάνω στην ηλεκτρική κουζίνα του διώροφο σπιτιού της στον Γέρακα εξερράγη, ενώ η αλλοδαπή οικιακή βοηθός βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της τρομακτικής έκρηξης.

Την ίδια στιγμή η τραγουδίστρια και ο γιος της κοιμούνταν στον επάνω όροφο, ενώ η κόρη της και η εγγονή της είχαν μόλις κατεβεί στον κήπο. «Σωθήκαμε από θαύμα και αυτό έχει σημασία, όχι οι φοβερές ζημιές που πάθαμε... Να είμαστε καλά και θα τα ξαναφτιάξουμε όλα...» αναφέρει η Μαρία Σαμίου σε δηλώσεις της στην «Espresso».

Οπως εξηγεί η τραγουδίστρια, το ατύχημα συνέβη από αμέλεια της οικιακής βοηθού της, η οποία είχε την κακή συνήθεια να ψήνει καφέ στο γκαζάκι και μετά να το παρατάει πάνω στην ηλεκτρική κουζίνα.

«Η κοπέλα, αντί να ανάψει το μάτι της κουζίνας που είχε πάνω μια κατσαρόλα με νερό για να βράσει μακαρόνια, άναψε το μάτι που είχε πάνω του παρατημένο το γκαζάκι. Λίγα λεπτά νωρίτερα η κόρη μου είχε κατεβεί κάτω με την επτάχρονη εγγονή μου, για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό της και ευτυχώς δεν ήταν παρούσες στο τρομακτικό συμβάν. Με το που έγινε η έκρηξη, η οικιακή βοηθός, η οποία καθόταν τέσσερα μέτρα μακριά από την ηλεκτρική κουζίνα, πετάχτηκε στην άλλη άκρη του καναπέ από το ωστικό κύμα. Σώθηκε από θαύμα η γυναίκα. Σπάσανε οι μπαλκονόπορτες, οι τζαμαρίες, κάηκαν οι κουρτίνες και τα φυτά της βεράντας. Επίσης γέμισαν με θρυμματισμένα τζάμια τα σώματά μας, εμένα και του γιου μου, που κοιμόμασταν στον επάνω όροφο. Τι να πω... Νόμιζα ότι έβλεπα ένα κακό όνειρο, έναν τρομερό εφιάλτη...» συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή της η τραγουδίστρια. Οσο για τις ζημιές από την καταστροφή, είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα Γυναικεία Υπόθεση αποτελείται από επτά καλλιτέχνιδες: τη Μαρία Σαμίου στο τραγούδι, την Τούλα Δαλεζίου στο μπουζούκι και το τραγούδι, τη Νεκταρία Γκινοσάτη στο κλαρίνο, την Καίτη Ράμου στο τραγούδι, την Ελενα Λύρη στα κρουστά και τα φωνητικά, την Αντωνία Οικονομοπούλου στο μπάσο και τη Χρυσάνθη Αυλωνίτη στο σαξόφωνο. Ολες μαζί «αλωνίζουν» όλα τα πανηγύρια της Ελλάδας και όχι μόνο, σκορπίζοντας κέφι με το λαϊκό και το δημοτικό πρόγραμμά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι αποκαλούν τη Μαρία Σαμίου «βασίλισσα της σαμπάνιας».
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου