Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει (βιντεο)

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Το βράδυ της Τετάρτης, έγινε η παρουσίαση του τραγουδιού «Better love» στο Μέγαρο Μουσικής, όπου όσοι έδωσαν το «παρών» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Κατερίνα Ντούσκα και φυσικά να της κάνουν τις απαραίτητες ερωτήσεις τόσο για το τραγούδι της όσο και για το πως νιώθει που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε στο Gossip-tv.gr, φανερά ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της, την επιλογή του τραγουδιού, αλλά και για την Τάμτα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

«Η σκηνική παρουσία θα είναι γυναικεία υπόθεση και θα παρουσιάσουμε κάτι δυναμικό. Έχω τρομερή συγκίνηση με την πρώτη αντίδραση του κόσμου, ν' αγκαλιάσει αμέσως το τραγούδι» είπε η Κατερίνα Ντούσκα και συνέχισε για την Τάμτα: «Δεν ξέρω αν εγώ ή η Τάμτα πάει καλύτερα. Η καθεμία θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Η Τάμτα θ' απογειώσει το κομμάτι της». Φυσικά, αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ που της έκανε την πρόταση και έκανε μια αποκάλυψη: «Δεν περίμενα την πρόταση. Ήταν απρόσμενο. Το σκέφτηκα για ένα μήνα πριν απαντήσω».

 Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου θα είναι οι παρουσιαστές της Eurovision για ακόμη μια φορά και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, αφού είναι κάτι που αγαπάνε και το έχουν δηλώσει.

«Τα δεδομένα της Eurovision αλλάζουν. Εμείς, κάνουμε μια πρόταση και πάμε με κάτι διαφορετικό».

 Δείτε όλα όσα είπαν στην κάμερα του gossip-tv.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου