Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν μπορώ τα "δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο μου"»

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει ότι από τότε που σταμάτησε την τηλεόραση περιποιείται περισσότερο τον εαυτό της.


Ονειρεύεται κρουαζιέρες, που είναι η μεγάλη της αγάπη, γιατί μπορεί και βλέπει πολλά μέρη χωρίς να ετοιμάζει συνέχεια βαλίτσες και φυσικά κάνει ό,τι μπορεί για να της αρέσει ο εαυτός της.

«Οταν άρχισα να χάνω τους ανθρώπους μου, τρόμαξα για πρώτη φορά με τον χρόνο που περνάει. Τότε κατάλαβα ότι μεγαλώνω. Από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση δε, φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο. Δεν μπορώ τα "δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο μου". Κι αν έχεις κάνει δηλαδή, τι είναι, κακό; Φροντίζω τον εαυτό μου ως εκεί που δεν παίρνει.

Κάνω ζωή αθλητή, αλλά όταν τα λέω αυτά δεν με ακούνε γιατί όλοι θέλουν τη γρήγορη λύση. Λένε σε ποιον πλαστικό πάτε; Τι ανόητη ερώτηση, Θεέ μου! Θέλει θυσία για να κρατήσουμε τη νεανική μας ενέργεια. Να διατηρείς το βάρος σου σταθερό. Να γυμνάζεσαι. Εγώ όταν είχα όλες κι όλες τρεις ώρες κενό για να κοιμηθώ και να πάω στο γύρισμα και έπρεπε να διαλέξω περισσότερο ύπνο ή γυμναστική, πάντα διάλεγα τη γυμναστική!

Ενώ μου άρεσαν τα γλυκά, τα έκοψα μαχαί¬ρι μετά τα σαράντα. Για δέκα χρόνια δεν τα άγγιξα. Είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Δεν μπορώ τα νάζια και τις δικαιολογίες. Αυτό το νάζι, που είναι μάστιγα πλέον, μου είναι απολύτως απωθητικό. Το παιδικό χαρακτηριστικό σε μεγάλο άνθρωπο είναι έως και σιχαμένο», λέει στο Gala.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου