Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ο Γιώργος Βάλαρης θα αφιερώσει θεατρικό έργο στη μνήμη του Φαίδωνα Γεωργίτση

Στη μνήμη του Φαίδωνα Γεωργίτση θα είναι αφιερωμένη η παράσταση «Μια κυρία στα μπουζούκια», την οποία θα ανεβάσει ο Γιώργος Βάλαρης την επομένη σεζόν!

Την αποκάλυψη αυτή κάνει σήμερα μέσω της «Εspresso» ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον «Ελληνα Τξέιμς Ντιν»!

Για τον Γιώργο Βάλαρη ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν ένα από τα... απωθημένα του. Ηθελε διακαώς να συνεργαστούν, μια και τον θεωρούσε σπουδαίο και χαμηλών τόνων ηθοποιό. Οταν άρχισε να δημιουργεί στο μυαλό του το καστ για το μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες», που ανέβασε την περσινή θεατρική σεζόν, ένας από τους ηθοποιούς που ήθελε στην ομάδα ήταν και εκείνος.

«Η αλήθεια είναι ότι του το είχα προτείνει, αλλά είχε αρνηθεί ευγενικά. Πιθανώς είχε ήδη |εκινήσει.το πρόβλημα με την ασθένεια του. Το σενάριο θα είχε μια μικρή παρέμβαση ώστε να στέκει επαρκώς στη σημερινή εποχή ο ρόλος του Φαίδωνα. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε να συνεργαστούμε» και συνεχίζει: «Με τον Φαίδωνα είχαμε πρωτογνωριστεί στη βάφτιση του γιου του Κώστα Βουτσά. Δεν θα ξεχάσω την ευγένεια και τη λεβεντιά του. Για μένα είναι από τους πολύ σπουδαίους του κινηματογράφου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, συγκίνηση προκαλεί και το δημόσιο «ευχαριστώ» του Ραφαέλο Γεωργίτση,γιου του αείμνηστου ηθοποιού, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που είχατε στον πατέρα μου και για τη συμπαράσταση που δείξατε στην οικογένεια μου. Να είστε όλοι καλά... Εγώ, μπαμπά, δεν σε αποχαιρετώ γιατί σε έχω πάντα μαζί μου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου