Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ο Μπουρδούμης είναι ξανά ερωτευμένος! Αυτή είναι η ηθοποιός που του έχει κλέψει την καρδιά!

Βόµβα» στη σόουµπιζ! Αληθεύει ότι ο δηµοφιλής πρωταγωνιστής Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει έρθει πολύ κοντά µε ηθοποιό, τιµηµένη µε βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»; 

Ο λόγος για τη Λένα Δροσάκη. Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με τη Realnews, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, τόνισαν ότι δεν επιθυµούν να σχολιάσουν, ούτε να επιβεβαιώσουν, ούτε να διαψεύσουν τη φήµη που τους θέλει ζευγάρι και παραµένουν κάθετοι στο ότι θέλουν να απασχολούν τη δηµοσιότητα µόνο µέσα από την καλλιτεχνική τους πορεία.

Ειδικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης, που έχει... καεί στο παρελθόν από τον χυλό, µε τη δηµοσιοποίηση προηγούµενων σχέσεών του, φυσάει και το γιαούρτι, ξεκαθαρίζοντας στον φιλικό του κύκλο ότι δεν θέλει να πέφτουν πάνω του οι προβολείς για λάθος λόγους. «Ο Αλέξανδρος», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, «είναι στην καλύτερη στιγµή της καριέρας του, εντυπωσιάζοντας δίπλα στους Νικήτα Τσακίρογλου και Χρήστο Βαλαβανίδη στην “Προσωπική συµφωνία” στο “Από Μηχανής Θέατρο”.

Οταν λοιπόν κάνει ένα τόσο σηµαντικό βήµα, δεν θέλει αυτό να επισκιάζεται από δηµοσιεύµατα που αφορούν τα προσωπικά του. Γι’ αυτό και δεν απαντά πια σε τέτοια ερωτήµατα, κάτι που βρίσκει σύµφωνη και την έτσι κι αλλιώς χαµηλών τόνων σύντροφό του. Κοινή γραµµή τους είναι η σιωπή». Οι δύο ηθοποιοί απολαµβάνουν τη σχέση τους, χωρίς να θέλουν να αναφέρονται σε αυτήν.

Οσες φορές, µάλιστα, πηγαίνουν να δουν φίλους τους σε παραστάσεις, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αποφεύγουν τους παπαράτσι. Οπως πρόσφατα, που πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», όπου πρωταγωνιστούν ο ∆άνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή. Οταν έφτασε η ώρα να ποζάρουν µαζί τους, απέφυγαν να είναι στα ίδια φωτογραφικά πλάνα. Οσο για το πότε βλέπονται; Ελάχιστες ώρες, αλλά έχουν µαζί ποιοτικό χρόνο ανάµεσα στον τρελό «µαραθώνιο» που τρέχουν.

Εκείνος, πέρα από την «Προσωπική συµφωνία», έχει γυρίσµατα σε καθηµερινή βάση για την επιτυχηµένη σειρά «Το σόι σου» και εκείνη, που έκανε ένα πέρασµα από την ίδια σειρά, παίζει στο θέατρο «∆ανδουλάκη» και στην παράσταση «Εγκληµα στο Οριεντ Εξπρές» Τετάρτη µε Κυριακή και στο «Με το ένα χέρι κρατούσε τον Καραγάτση και µε το άλλο το τσιγάρο» ∆ευτέρα και Τρίτη. Παράλληλα, έχει ήδη συµφωνήσει να συµµετάσχει στο «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» το ερχόµενο καλοκαίρι.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου