Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τάκης Βαμβακίδης: «Ήταν ξαφνικό σοκ να μην μπορώ να περπατήσω και να… »

Δίνει την ψυχή και το σώμα του στη δουλειά, ακόμα και το… πόδι του!

Ο Τάκης Βαμβακίδης μίλησε για το ατύχημα που είχε στην σκηνή και χρειάστηκε να μπει εκτάκτως στο χειρουργείο για επέμβαση στον μηνίσκο.

-Δίνεις την ψυχή σου στις δουλειές σου.

«Μέχρι και το πόδι μου έδωσα. Δίνω την ψυχή και το σώμα μου. Σε μια παράσταση που παίζαμε, από τον ενθουσιασμό μου, έκανα ένα άλμα, στο ρόλο του Πόντιου που παίζω, έκανα το «χεβιμεταλά». Κάποια στιγμή, με μια κίνηση χέβι μέταλ, ροκάδικη, δεν πάτησα καλά και χτύπησα το πόδι μου. Μπήκα εκτάκτως στο χειρουργείο κι έκανα μια επέμβαση στο μηνίσκο. Τώρα είμαι με τις θεραπείες και το μπαστούνι, αλλά οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά, κάνω κουράγιο. Οι παραστάσεις δεν πληγώνονται, είμαι όπως θα ήμουν χωρίς αυτό το ατύχημα».

-Είναι η πρώτη φορά που σου συνέβη κάτι τέτοιο επί σκηνής;

«Επί σκηνής ναι, είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν ξαφνικό σοκ, να μην μπορώ να περπατήσω και να έχω μπροστά μου 3 παραστάσεις sold out με προπωλημένα τα εισιτήρια, έχει άγχος. Με προσπάθεια και με ιατρική υποστήριξη τα κατάφερα. Μπήκα αμέσως στο χειρουργείο, έκανα την επέμβαση. Ο γιατρός μου έκανε εγχείρηση ποδοσφαιριστή, ταχείας αποθεραπείας», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου