Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/3)

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τη σύνοδο με τον Άρη παρεμβάλει εμπόδια (προσέξτε τον υπερβολικό συναισθηματισμό). 

Ο Άρης σε σύνοδο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ακαταμάχητη έλξη, στον ερωτικό τομέα στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά καινούρια πράγματα ή καταστάσεις μπορεί να προκύψουν και θα πρέπει να είσαι ανοιχτή και να τα υποδεχτείς. Ίσως να αφορούν μια νέα δουλειά, ίσως και μια νέα ερωτική γνωριμία. Το μέλλον σου είναι ευοίωνο και ασφαλές και επιτέλους μπορείς να ανασάνεις. Μπορείς να χαρείς τη μέρα με ευχάριστες φιλικές συναναστροφές ή με αγαπημένα πρόσωπα και να ανανεωθείς.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 17, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, χρειάζεσαι περισσότερη κίνηση και δράση στη ζωή σου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα σε καταπιεί η ρουτίνα και ο καναπές. Κινήσου περισσότερο, βάλε την άσκηση στη ζωή σου ή τουλάχιστον μια μικρή φυσική δραστηριότητα. Ένα συναισθηματικής φύσης θέμα απορροφά όλη σου την προσοχή, μιας και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποια θέματα. Η αρχική σκέψη είναι συνήθως και η πιο σωστή. Εμπιστεύσου την.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλευση της άνοιξης άρχισε να γίνεται αισθητή και η προσοχή σου αποσπάται εύκολα από τα καθήκοντά σου. Προσοχή σε λάθη και παραλήψεις που μπορεί να στοιχίσουν. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και τον 9ο οίκο σε ευνοεί. Η φιλία θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη σημερινή σου μέρα. Ένα νέο φιλικό πρόσωπο στη ζωή σου θα φέρει και νέα ενδιαφέροντα, χρειάζεται όμως χρόνος μέχρι να βρεις έναν κοινό βηματισμό.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 19, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο σκοπός της ζωής δεν πρέπει να είναι τα χρήματα. Άλλωστε κανείς δεν είχε ποτέ αρκετά, όσα και να έχει αποκτήσει. Με τη Σελήνη στον Ταύρο επικεντρώσου στα πραγματικά σημαντικά της ζωή. Συναισθηματική φόρτιση θα έχει η σημερινή μέρα για σένα. Θα μπορούσε να αφορά σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σου, με αφορμή κάποιο συμβάν ή και μια φιλία που εξελίσσεται και βαθαίνει.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Δεν θα πρέπει να θεωρείς κανέναν και τίποτε στη ζωή σου δεδομένο. Καθώς τα μεγάλα και σπουδαία πλησιάζουν, επένδυσε στις προσωπικές σου σχέσεις, μιας και τα στηρίγματα στη ζωή δεν σου περισσεύουν. Το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο, είτε στο οικογενειακό περιβάλλον, είτε στο εργασιακό. Εάν αφεθείς και εκφραστείς ελεύθερα, η βλάβη στις σχέσεις σου που θα προκαλέσεις θα είναι σημαντική. Προσοχή λοιπόν και διπλωματία απαιτείται.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα με τη θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου αποφασίζεις να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες που σε απασχολούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φρόντισε όμως να είσαι προσεκτική στους χειρισμούς σου και ενήμερη για την παραμικρή λεπτομέρεια των υποθέσεων. Μια σχέση σου, προς το παρόν επιφανειακή, ίσως να δείχνει σημάδια μιας πιο σοβαρής τροπής. Έλεγξε την κατάσταση και μην αφήνεσαι, γιατί ίσως βρεθείς κάποια στιγμή προ εκπλήξεων.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, υπάρχει μια ένταση στην οικογένεια που μπορεί να οφείλεται σε διάσταση απόψεων σε θέματα καθημερινής διαχείρισης. Μην εξάπτεσαι και προσπάθησε με συναινετικό τρόπο να βρεις λύσεις. Θα πρέπει να πάρεις τα ηνία και να βγεις μπροστά. Κάποιες υποθέσεις πρέπει να κλείσουν, κάτι που, αν το καταφέρεις, θα σε τονώσει σημαντικά και θα σε απαλλάξει από ένα φορτίο.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες, με τη σύνοδο του Άρη να σε ευνοεί, ίσως και μια νέα συναισθηματική σχέση, εάν είσαι single. Ίσως να βρεθεί στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σε ιντριγκάρει. Στα επαγγελματικά, η αναγνώριση των προσπαθειών σου που τόσο καιρό ονειρευόσουν και ήθελες, σήμερα μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με τον Άρη να ευνοεί τον έρωτα στο ωροσκόπιό σου, θα καταλάβεις ότι χωρίς ριζικές αλλαγές στη ζωή σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Μην τις φοβάσαι, γιατί θα είναι αυτές που θα σε απογειώσουν. Μια ασυμφωνία ή η έλλειψη συντονισμού στις δράσεις μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ίσως να πρέπει να αξιολογήσεις εκ νέου τη σχέση σου και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνεις κάποια σημαντικά βήματα για την αναθέρμανση της σχέσης σου, χρειάζεται όμως συνεχής ενασχόληση για να παραμείνει το κλίμα καλό. Το παίρνεις σιγά – σιγά απόφαση ότι ήρθε ο καιρός για τις βαθιές τομές που πρέπει να κάνεις και σκέφτεσαι ακόμη και το ενδεχόμενο της αλλαγής τόπου κατοικίας. Κάνε λίγο υπομονή η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν ευνοεί.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 17, 2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεσαι ασφάλεια στη δουλειά αλλά και στο σπίτι με τη Σελήνη στον Ταύρο, κάτι που είχες να αισθανθείς εδώ και αρκετούς μήνες. Είσαι καχύποπτη και επιμένεις να προσπαθείς να εκμαιεύσεις μυστικά από τους γύρω σου ή από το σύντροφό σου. Δεν πρόκειται όμως να συμβεί, οπότε μην ταλαιπωρείς χωρίς λόγο την ψυχή σου. Επένδυσε όλη αυτήν τη θετική σου ενέργεια σε κάτι που θα μπορούσε να σε ωφελήσει πραγματικά.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18.

ΙΧΘΕΙΣ

Με το τρίγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου, ένας επαγγελματικός κύκλος ίσως να ολοκληρώνεται για σένα και ένας νέος να ανοίγει. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεταξύ άλλων μια νέα απασχόληση ή ένα νέο αντικείμενο δουλειάς. Θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά σου, μιας και οι απαιτήσεις θα είναι εξαιρετικά μεγάλες. Για όσες ψάχνουν δουλειά, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να είναι ειλικρινείς αναφορικά με τις ικανότητές τους.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου