Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/3)

Ο Ουρανός κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 1ο οίκο. 

Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα κάνετε ξαφνικές αλλαγές με αρμονία, πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε ωθεί σε λάθος κινήσεις! Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη άτομα του περιβάλλοντός σου που δεν γνωρίζεις καλά. Μια λανθασμένη κίνηση όμως μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Κάποιες αλλαγές θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου, πρόσεξε όμως να μην κάνεις κάτι απλά και μόνο για να το κάνεις, αλλά για να σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται σοβαρή σκέψη και προετοιμασία.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία χαρακτηρίζει την ημέρα, με την σελήνη στον Υδροχόο και μια διάθεση να συμφιλιωθείς με τους γύρω σου και τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Απόβαλε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφεις για κάποιους και συγχώρησέ τους για να προχωρήσεις μπροστά. Κάποια μικρά προβλήματα υγείας ίσως να σε ταλαιπωρήσουν, δεν πρόκειται όμως για κάτι πραγματικά σημαντικό. Θωράκισε λίγο περισσότερο τον οργανισμό σου με ξεκούραση και καλό φαγητό.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιό σου, έχεις πολλή και δημιουργική ενέργεια και είναι η ιδανική μέρα να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που χρονίζουν. Από την βιασύνη σου όμως κινδυνεύεις να κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Μπορεί να καταγράψεις επιτυχία στην νέα επιχειρηματική σου προσπάθεια ή στην νέα δουλειά που ξεκινάς, αρκεί να καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο την ισχυρογνωμοσύνη σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου σε ευνοεί! Θα πρέπει να είσαι ευέλικτη, μιας και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμά σου άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις και σημαντικές λογομαχίες, είτε με μέλη της οικογένειάς σου, είτε με φιλικό πρόσωπο. Θα πρόκειται για σύγκρουση μεγατόνων που μπορεί να προκαλέσει διακοπή σχέσεων. Στα επαγγελματικά σου η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι μεν σημαντικοί παράγοντες, πρέπει όμως να ξέρεις και προς τα πού οδηγείται η καριέρα σου. Βάλε στόχους και ακολούθησε σταθερή πορεία.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την θέση του Κρόνου στον 5ο οίκο σου, δεν είσαι στα καλύτερά σου και σε διακρίνει μια απαισιοδοξία. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και οι καλές ειδήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Απλά μην μένεις με σταυρωμένα τα χέρια. Είσαι έξυπνη και δημιουργική! Κάνε σωστή χρήση των δώρων του Σύμπαντος για να μπορέσεις να έχεις μια ανοδική πορεία, προς όφελος δικό σου και των αγαπημένων σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα με την σελήνη στον Υδροχόο προσφέρεται για χαρές και γλέντια! Είναι μια ιδανική μέρα να οργανώσεις μια γιορτή ή να στήσεις ένα πάρτι και να απολαύσεις την χαλαρή ατμόσφαιρα, αλλά και την προσοχή των άλλων αν είσαι single. Ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός θα σου δώσει χαρά! Θα χαρείς με την χαρά των άλλων και θα αναπρογραμματίσεις και εσύ τις δράσεις, ώστε να έχεις στο μέλλον τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο της σελήνης μην γίνεσαι πλεονέκτης σήμερα γιατί θα μπεις σε μεγάλους μπελάδες. Απλώσου μέχρι εκεί που σε παίρνει και μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχεις, γιατί θα εκτεθείς. Κάποιες αναταράξεις θα καταγραφούν στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή και είναι μια καλή ευκαιρία να θέσεις σε κίνηση το ταλέντο σου στην διπλωματία για να καταλαγιάσεις τα πάθη.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το εξάγωνο του Ερμή, αισθάνεσαι ότι μετά από πολύ κόπο κατάφερες να βρεθείς εκεί που θέλεις να βρίσκεσαι. Οι κάθε είδους σχέσεις σου είναι αρμονικές και η επιτυχία γλυκιά. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και το μέλλον θα σου χαμογελάει. Έχεις κερδίσει επάξια τις επιτυχίες που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό, μιας και είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σου σε βάθος χρόνου. Δεν θα ήταν όμως σωστό να περηφανεύεσαι.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 32, 2

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο του Ουρανού, εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα καθόλου ευχάριστο περιβάλλον, τόσο σε φιλικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτησε την ψυχραιμία σου, γιατί μέσα από την ένταση δεν μπορούν να γεννηθούν λύσεις. Μην κατατρώγεσαι με τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητάς σου. Ανανεώσου ψυχικά ή ανανέωσε τον χώρο σου κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείς καλύτερα και να αποσπάσεις την προσοχή σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο του Δία, ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σου προκαλέσει πονοκεφάλους, μιας και χωρίς να το θέλεις θα προκληθούν προβλήματα επικοινωνιακής φύσης με τους γύρω σου. Είναι πιθανό σε μια οικογενειακή μάζωξη τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως αναμένονταν και κάτι ή κάποιος να σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να μην χαλάσεις και την βραδιά όλων των υπολοίπων…

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2

ΙΧΘΕΙΣ

Καθυστερήσεις και εμπόδια θα έχεις να αντιμετωπίσεις, με τον Ερμή σε στάση, κάτι που θα φέρει το νευρικό σου σύστημα στα άκρα! Προσπάθησε να μείνεις επικεντρωμένη στους στόχους σου και όλα θα πάνε καλά. Ο έντονος ρυθμός της καθημερινότητάς σου, όχι μόνο σε έχει εξαντλήσει αλλά έχει θολώσει και την κρίση σου, με συνέπεια να κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Καιρός να χαλαρώσεις λίγο…

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου