Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Άννα Μαρία Βέλλη: Ευχήθηκε στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του ανεβάζοντας γυμνή τους φωτογραφία! (φωτο)

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι γνωστή για τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα αλλά αυτό δεν το περιμέναμε... Μεγάλη Τρίτη! 

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του συντρόφου της Άρη Μακρή στον οποίο θέλησε να ευχηθεί και δημοσίως, όχι όμως με τρόπο που θα περίμενε κανείς. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι... συμβατικός αυτός ο τρόπος!

Η γνωστή youtuber λοιπόν και παρουσιάστρια, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι που πέρασε στην οποία οι δυο τους απεικονίζονται... ολόγυμνοι! Τουλάχιστον εκείνη.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από ψηλά και η Άννα Μαρία δεν φοράει μαγιό. Στη λεζάντα της... καυτής φωτογραφίας τους ανέφερε: «Σήμερα που είναι τα γενέθλια σου θέλω να σου πω ότι έχω γυμνές σου φωτογραφίες. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ • Χρόνια καλά».


Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια και στην αρχή ήταν φίλοι. Όμως γρήγορα διαπίστωσαν πως τους ένωναν περισσότερα από ό,τι πίστευαν. Έτσι, ενέδωσαν στο πάθος και πλέον είναι αχώριστοι. Στην αρχή δεν μιλούσαν καθόλου για τον έρωτά τους αλλά πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους φωτογράφους και τις κάμερες που τους απαθανατίζουν. Εκείνη τον στηρίζει σε κάθε νέα καλλιτεχνική του δουλειά στον χώρο του τραγουδιού και εκείνος δείχνει να λατρεύει τις... τρέλες της.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου