Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Απίστευτο: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο θέατρο!

Φαίνεται πως το θέατρο είναι η μεγάλη αγάπη του Χρήστου Φερεντίνου ο οποίος δέχτηκε πρόταση και επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι. 

Ο ακάματος καλλιτεχνικά Γιάννης Κακλέας θα... χτυπήσει στο θερινό «Λαµπέτη» ανεβάζοντας την υπέροχη «Μικρή µας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ.

Στην υποσχόµενη δουλειά, τον ρόλο του αφηγητή θα κρατήσει ο πολυσχιδής Χρήστος Φερεντίνος, που... επιστρέφει στο σανίδι µετά το επιτυχηµένο του ντεµπούτο µε την παράσταση της Φρόσως Λύτρα «Καλώς ήρθατε, ντετέκτιβ Πουαρό», στην οποία ενσάρκωνε τον περίφηµο ήρωα της Αγκάθα Κρίστι.

Στον θίασο έχουν κλείσει, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, οι Χρήστος Σαπουντζής, Ιφιγένεια Αστεριάδου, Φαίη Κοκκινοπούλου, ∆ηµήτρης ∆εγαΐτης, Ροζαµάλια Κυρίου, ενώ σε πρώτους ρόλους θα δούµε και νέους ηθοποιούς από τη δραµατική σχολή «Ιασµος». Να σηµειώσουµε εδώ ότι το θερινό «Λαµπέτη» είχε µείνει κλειστό για χρόνια και άνοιξε πέρυσι το καλοκαίρι µε κωµωδία που ανέβασε ο Βασίλης Θωµόπουλος. Τώρα η... σκυτάλη δίνεται στον Γιάννη Κακλέα και στη «Μικρή µας πόλη».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου