Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ελένη Φιλίνη: Το YFSF, η πρόταση και η πιο δύσκολη μίμηση

Σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο!

Η Ελένη Φιλίνη είπε το «ναι» στο YFSF και οι μεταμορφώσεις είναι μοναδικές. Το σόου «ρίχνει αυλαία» την Κυριακή του Πάσχα και η ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της.

«Πέρασα υπέροχα, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Η αποδοχή από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη και όλοι μου λένε πολύ όμορφα λόγια. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ με σταματάνε για να μου σχολιάσουν τις μεταμφιέσεις μου»


Ποια μίμηση την δυσκόλεψε περισσότερο;

«Η πιο δύσκολη μεταμφίεση -αλλά και η πιο αγαπημένη- ήταν η Greys Jones. Πολύ κόντρα σε εμένα ήταν η Ρουσλάνα και φυσικά οι άντρες, ο Τόνι Σφήνος και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το πιο ακραίο πάντως ήταν η Greys Jones, που ήταν και το καλύτερο. Ήταν τελείως κόντρα. Δικός μου άνθρωπος, συνάδελφος, που την έχει δει στο Σαν Φρανσίσκο, σε show της, σήκωσε τα χέρια, μου είπε ότι ήμουν ίδια. Και στη φωνή, ακριβώς, η ίδια»


Είχε δεύτερες σκέψεις όταν της έγινε η πρόταση, για το show του ΑΝΤ1;

«Φυσικά. Στην αρχή πίστευα ότι με ήθελαν για την κριτική επιτροπή, όμως όταν μου εξήγησαν ότι ήθελαν να «εκμεταλλευτούν» τις γνώσεις μου στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι το σκέφτηκα και αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόκληση. Ακόμα ένας λόγος που δέχτηκα ήταν ότι δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, συνεπώς μειώνεται ο ανταγωνισμός. Για μένα είναι πολύ σημαντικό», λέει η ίδια στο περιοδικό Tv Μανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου