Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Έλλη Κοκκίνου: Ο μεγαλύτερος φόβος της και η απόφαση να παρατήσει το μικρόφωνο!

Κάνει λάθη η Έλλη Κοκκίνου και αν ναι, τα παραδέχεται; Και τι φοβάται περισσότερο απ' όλα στη ζωή της; Η τραγουδίστρια αποκαλύπτεται...


Διαβάστε τι είπε η τραγουδίστρια για άγνωστες πτυχές της ζωής της...

Διορθώνεις τα λάθη σου; Ζητάς συγγνώμη;

∆υστυχώς, κάποια µεγάλα λάθη δεν διορθώνονται. Μακάρι να µπορούσαµε να τα σβήσουµε, αλλά δεν γίνεται. Οµως, αν έχω σφάλει, θα ζητήσω συγγνώµη. Αρκεί, βέβαια, να είναι και ο άλλος σε θέση να την ακούσει κι ας µη τη δεχθεί.

Τι φοβάσαι περισσότερο;

Τις βαριές και ανίατες ασθένειες και τον θάνατο. Με φοβίζει πάρα πολύ.


Το «Ξημερώματα Σαββάτου» και το «Ολα λάθος» είναι τα δύο τελευταία τραγούδια σου. Τι σε συγκινεί σε αυτά;

Αυτά τα δύο τραγούδια είναι τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο και το καθένα µε εκφράζει και µε αγγίζει µε διαφορετικό τρόπο. Το «Ολα λάθος» είναι ένα χορευτικό τραγούδι που οι στίχοι του µιλούν για την παραδοχή µιας λάθος σχέσης και µε διάθεση του να προχωρήσεις στη ζωή σου, ενώ το «Ξηµερώµατα Σαββάτου» είναι µια µπαλάντα που οι στίχοι αναφέρονται σε µια κολληµένη και µια δυσάρεστη, αυτοκαταστροφική κατάσταση.

Το «Ολα λάθος» έχει και άρωμα Eurovision. Αυτό πώς προέκυψε;

Ο συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Doron Medalie, ένας πολύ ταλαντούχος Ισραηλινός συνθέτης, ο οποίος έχει γράψει και το τραγούδι του Ισραήλ που κέρδισε στην περσινή Eurovision. Το τραγούδι έφτασε στα χέρια µου µέσω του συνεργάτη µου, που σε ένα ταξίδι του στο Ισραήλ ήρθε σε επαφή µε τον Doron και άκουσε κάποια από τα τραγούδια του. Ετσι, δοκιµάσαµε το τραγούδι µε ελληνικούς στίχους από τη Βίκυ Γεροθόδωρου και το κυκλοφορήσαµε. Χαίροµαι που το αγάπησε ο κόσµος.

Θα παρατούσες ποτέ το μικρόφωνο για κάποια άλλη δουλειά;

Κάποια στιγµή θα γίνει και αυτό, αλλά θεωρώ ότι είναι ακόµη νωρίς.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου