Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Εορταστικό «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου!

Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα «Ευτυχείτε» μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες και γιορτινή διάθεση!

Στις 10.00 το πρωί τη Δευτέρα του Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της υποδέχονται μια σειρά από εκλεκτούς προσκεκλημένους που θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες τους, σε μια ξεχωριστή Πασχαλινή γιορτή.

Την αρχή κάνει ο Θάνος Καλλίρης, που θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι «Η αγάπη στο τέλος κερδίζει» και τις μεγαλύτερες 90s επιτυχίες του. Η Σάσα Μπάστα, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, επιστρέφει στη μουσική και τραγουδά στο πλατό του Ευτυχείτε.

Ακολουθεί ο Χρίστος Αντωνιάδης που θα πάρει το μικρόφωνο και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά το νέο του κομμάτι, αλλά και παλιές επιτυχίες. «Τι έχω πάθει μην ρωτάς», θα μας πει ο Πέτρος Ίμβριος, ξεσηκώνοντας την παρέα του Ευτυχείτε, ενώ στην παρέα της Κατερίνας θα βρεθεί και ο Πάνος Καλλίδης για να απογειώσει τη διάθεση με ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα.

Την Τρίτη του Πάσχα η μέρα θα ξεκινήσει γλυκά, με καλεσμένο τον pastry chef Χρήστο Βεργάδο, που θα μας δείξει τον τρόπο να δημιουργήσουμε μόνοι στο σπίτι τις πιο υπέροχες γλυκές δημιουργίες. H Βίκυ Παγιατάκη θα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Μάιο, η Γεωργία Παντελέ θα μας δείξει μαζί με την Κατερίνα τις ωραιότερες τάσεις της άνοιξης και ο Βαλάντης θα βρεθεί μαζί μας στο πλατό για να ξεκινήσει ο μήνας μετά μουσικής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου