Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: «Δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος να με γνωρίζει για τη σχέση μου»

Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν πάντα ένα εσωστρεφές κορίτσι που έδινε όλη της την ενέργεια στη μουσική.


Από τους 200 φίλους στο Facebook έχει πλέον αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στα social media και όλα τα ΜΜΕ επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια συνέντευξη μαζί της.

Πώς το αντιμετωπίζει αυτό ένα εσωστρεφές κορίτσι που δεν «τρέφεται» από τα φλας των φωτορεπόρτερ αλλά από τη μουσική της;

«Αυτό που βιώνω τους τελευταίους δυο μήνες είναι στον υπερθετικό βαθμό. Από τότε, όμως, που υπέγραψα με τη δισκογραφική μου εταιρεία έχω κάνει αρκετές συνεντεύξεις στα media. Οπότε δεν είναι κάτι ξένο για μένα» τονίζει.

Η δημοσιότητα της αρέσει, τη γοητεύει; «Όχι ιδιαίτερα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι μέρος της δουλειάς μου και βοηθάει στην προώθησή της. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος να με γνωρίζει για τη σχέση μου, ούτε να μπει στο σπίτι μου. Επιθυμώ να με γνωρίζει ως ερμηνεύτρια, τραγουδοποιό και για το έργο μου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο βάζω όρια. Η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή».

Η συμμετοχή της στη Eurovision, πέρα από την προώθηση του τραγουδιού από τα media, είχε ως επακόλουθο ορισμένα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη, γνωστό και ως Leon of Athens, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής και έχει συνυπογράψει τη μουσική του «Better Love».

«Αυτό πουλάει και αυτό ψάχνουν. Δεν είμαι, όμως, σταρ ενός ριάλιτι σόου. Γνωρίζοντας πόσο εύκολα πουλιέται η προσωπική ζωή, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το κάνω και να δώσω τροφή στα media. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, ποτέ δεν επιβεβαίωσα κάτι. Είναι αστείο να δημοσιεύουν κάτι ως γεγονός. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία» αρκείται να πει στο People

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου