Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Κακό ραντεβού; 4 λόγοι για να δώσεις και δεύτερη ευκαιρία

Έλα όλοι αξίζουν second chance καρδούλα μου.

Αν μπορούσες να σκεφτείς κάτι χειρότερο από αυτό, θα ήταν σίγουρα το να πεθάνεις από White Walker και να στοιχειώσεις το Westeros απ’ άκρη σ’ άκρη αναζητώντας νέα θύματα. Το dream ραντεβού που θα είχες λοιπόν, με την απόλυτη γυναίκα, για τα δικά σου πάντα δεδομένα, το κορίτσι που κυνήγησες όσο κανένα άλλο, αποδείχθηκε ένα απίστευτο φιάσκο. Βαρέθηκες, δεν υπήρχε χημεία και διαφωνήσατε σε πολύ βασικά θέματα. Μετά από δύο-με το ζόρι ανούσιες ώρες-νιώθεις απογοήτευση και ίσως οργή. Έχω όμως να προτείνω κάτι. Μήπως να έδινες μία δεύτερη ευκαιρία; Μήπως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως φάνηκαν; Σου έχω 4 λόγους για να σε πείσω.

Ήταν η κακιά στιγμή

Είναι όντως περίεργο να μιλάτε, να τα βρίσκετε αλλά από κοντά να είναι μία άλλη. Μήπως απλά ήταν μία κακή συγκυρία; Μήπως αρχικά είχε προτείνει άλλη μέρα; Υπάρχει πιθανότητα να αγχώθηκε για να προλάβει και κάτι άλλο για παράδειγμα. Επίσης, αν πήγατε για ποτό, και παρατήρησες ότι δεν πίνει, παίζει και αυτό τον ρόλο του. Όπως ακριβώς με το φαγητό. Αποκλείεται να προσέχει το bikini body και να κάνει δίαιτα; Δηλαδή σώνει και ντε να φάει όλα αυτά τα λίπη που εσύ επέλεξες; Δώσε άλλη μία ευκαιρία και αυτή τη φορά ας προτείνει εκείνη το μέρος.

Είσαι σίγουρος ότι είναι όλα καλά στη ζωή της;

Ξέρεις τι είναι να βγεις ραντεβού ενώ λίγες ώρες πριν είχες έναν απίστευτο καυγά με το αφεντικό σου ο οποίος κατέληξε με την απειλή για απόλυση; Ή να έμαθες για το πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου σου προσώπου; Εντάξει μπορείς πάντα να το ακυρώσεις, αλλά επίσης, μπορείς να ελπίζεις ότι θα περάσεις καλά και θα ξεχαστείς. Όλα αυτά δεν τα ξέρεις. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

ΥΓ: Για εμάς τις γυναίκες, ακόμα και η υποψία ότι έχουμε παχύνει, είναι ικανή να μας ισοπεδώσει.

Κι αν ήταν άρρωστη;

Όχι δεν εννοώ ότι είναι τόσο ζοφερή που ήρθε με κίνδυνο να σε κολλήσει, αλλά ότι η χριστιανή δεν αισθάνεται και πολύ καλά. Και πίστεψέ με, και μία αντιβίωση να παίρνει, είναι ικανή να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεση και την ενέργειά της. Μάντεψε: Δώσε κι άλλη ευκαιρία!!!

Μήπως απλά ήσασταν και οι δύο πολύ νευρικοί;

Ναι προφανώς και το πρώτο ραντεβού έχει αρκετό άγχος και στρες, κάτι που είναι γνωστό. Οπότε, μήπως ήσασταν και οι δύο πολύ κακοί και γενικά ανυπόφοροι; Μήπως αφήσατε το άγχος να υπερκαλύψει τις απίθανες αρετές σας; Ε λοιπόν αν όντως συνέβη αυτό, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Να βγεις ακόμη ένα ραντεβού!

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου