Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Κώστας Ευριπιώτης: Το μήνυμα των γιων του που ραγίζει καρδιές, το «ευχαριστώ» και ο θυμός

Την ώρα που ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του, οι γιοι του που στέκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αναρτούν στα social media ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η υγεία του πολύ αγαπημένου ηθοποιού έχει σημειώσει επιδείνωση, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν μόνο ένα θαύμα που θα μπορούσε να αναστρέψει την όλη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, οι θεράποντες γιατροί του είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι για το μέλλον ενώ η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον ηθοποιό για να συνεχίσει τον σκληρό αγώνα του.

Οι γιοι του, μέσα από την προσωπική σελίδα του πατέρα τους στο Facebook ανήρτησαν ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη για όλους όσοι στηρίζουν ψυχολογικά τον Κώστα Ευριπιώτη αλλά και θυμό για όσους, όπως λένε, εκμεταλλεύονται τις δύσκολες ώρες που περνά.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα έγραψαν στο μήνυμά τους οι νεαροί γιοι του ηθοποιού.


«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στελνουν μηνυματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη.

Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες» έγραψαν οι γιοι του αγαπημένου ηθοποιού

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου