Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Master Chef: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος κέρδισε την ασυλία; (βιντεο)

Βαθμολογία για… γερά νεύρα και δοκιμασίες για πολλή υπομονή ήταν όλα όσα είδαμε απόψε στο Master Chef.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να στέκονται ενώπιον των τριών κριτών Λεωνίδα Κουτσόπυλο, Πάνο Ιωανίδη και Σωτήρη Κοντιζά και να περιμένουν την… ετυμηγορία για το ποια ομάδα, η κόκκινη ή η μπλε κέρδισε την απαιτητική δοκιμασία της Γαλλίας.

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι αφού το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο, η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε με μόλις έναν πόντο από την κόκκινη.

Η κόκκινη ομάδα λοιπόν που έμεινε πίσω -μιας και η μπλε βρέθηκε με τον Γιάννη Αποστολάκη σε κορυφαίο εστιατόριο της Αθήνας το οποίο είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει δύο Χρυσούς Σκούφους- έπρεπε να παλέψει για την ασυλία. Οι παίκτες που θα τη διεκδικούσαν έπρεπε αρχικά να τρίψουν συγκεκριμένη ποσότητα τζίντζερ, να καθαρίσουν συγκεκριμένη ποσότητα -επίσης- από γαρίδες, να ανοίξουν και να καθαρίσουν στρείδια, και να φτιάξουν αυγά ποσέ.Οι πρώτοι που βγήκαν στον εξώστη, κοινώς έχασαν την ασυλία, ήταν η Ιωάννα, ο Πάνος και η Εύα. Στην τελική δοκιμασία, αυτή των αυγών ποσέ κονταροχτυπήθηκαν ο Μανώλης και η Σπυριδούλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία, στέλνοντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε δοκιμασία αποχώρησης.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου