Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

MasterChef: Το τέλος της συνεργασίας και το δημόσιο μήνυμα (φωτο)

Το instagram επέλεξε για ν' ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας τους!

Πριν ενάμιση χρόνο, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο MasterChef και όχι μόνο έγιναν φίλοι αλλά και συνεργάτες.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να σταματήσουν αυτή την συνεργασία, αλλά όχι και τη φιλιά τους.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσίκιλη και τον Σελίμ.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη στο instagram:

«Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν νά μας επισκεφθούν και νά φάνε από τα χεράκια μας……. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόν φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu💪💪❤️❤️ Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (πού θά είναι δηλαδή δε το συζητώ) ΤΌ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΆΣΙ ΜΟΥ Selim ❤️❤️❤️❤️”, έγραψε ο Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σελίμ τον ευχαρίστησε δημόσια στα σχόλια.» έγραψε ο ο Δημήτρης Τσίκιλης κάτω από την φωτογραφία και ο Σελίμ τον ευχαρίστησε για όλα.

Από το δημόσιο μήνυμα μπορεί ν’ αντιληφθεί κανείς πώς οι δυο τους δεν τσακώθηκαν, απλά ο Δημήτρης θεώρησε πώς ήρθε η στιγμή να κάνει επαγγελματικές αλλαγές.


Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν νά μας επισκεφθούν και νά φάνε από τα χεράκια μας....... Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόν φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu💪💪❤️❤️ Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (πού θά είναι δηλαδή δε το συζητώ) ΤΌ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ ΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΆΣΙ ΜΟΥ Selim ❤️❤️❤️❤️
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Tsikilis (@tsikilis_dimitris__) στις

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου