Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη λίγο πριν τον χωρισμό της από τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας. 

Η είδηση του χωρισμού τους αιφνιδίασε τους πάντες.

Λίγες μέρες πριν την κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα, η οποία δημοσιεύεται στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα!

Δείτε τι έλεγε η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση για τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να επιστρέψετε στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία;

«Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Όταν πλέον ένιωσα ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε μια εκπομπή, και είχα το ελεύθερο και από τους συντελεστές της να το κάνω, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να πω «ναι». Δεν κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ταυτοχρόνως ασφαλής, καθώς οι άνθρωποι στη διοίκηση του OΡΕΝ είναι ακριβώς αυτοί που θα ήθελε κάθε παρουσιαστής».

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα διαπιστώνετε αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο;

«Τις αλλαγές τις συναντώ καθημερινά. Η τηλεόραση άλλαξε, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό. Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αργότερα με τη Ναταλία Γερμανού, ζούσαμε ανέμελες καταστάσεις. Όλα κυλούσαν αυτόματα, δουλεύαμε πολύ, αλλά περνούσαμε καταπληκτικά. Ήμασταν παρέα, υπήρχε χημεία και αυτό όντως έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα δεν το συναντάς εύκολα αυτό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου