Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Το Mi Fan Festival της Xiaomi είναι γεγονός

Αποκτήστε smartphones, gadgets και «έξυπνες» συσκευές σε προσιτές τιμές

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να αποκτήσεις smartphones και φορητούς υπολογιστές, αλλά και «έξυπνες» λάμπες και σκούπες - ρομπότ με δυνατές προσφορές;

Η Xiaomi γιορτάζει τα εννέα χρόνια μίας ιδιαίτερα πετυχημένης πορείας, παρέα με όλους τους οπαδούς της παγκοσμίως.

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει το Mi Fan Festival και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικά σου Xiaomi smartphones και όχι μόνο, σε εξαιρετικές τιμές.

To «φεστιβάλ» προσφορών της Xiaomi «τρέχει» μέχρι τις 5 Μαΐου μέσα από το επίσημο online κατάστημα της Xiaomi στην Ελλάδα.

Μπορείτε να βρείτε προϊόντα με την επωνυμία Mi που κάνουν τη διαφορά για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι.


Η Xiaomi είναι από τους κατασκευαστές που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο γκάμας προϊόντων.

Η λίστα των προσφορών είναι αρκετά εντυπωσιακή και περιλαμβάνει καταρχήν Xiaomi smartphones σε εξαιρετικές τιμές για όσους αναζητούν να αγοράσουν ένα κινητό τηλέφωνο πριν το Πάσχα.

Επίσης, υπάρχουν πολλά προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού και πρόκειται για συσκευές που θα κάνουν πιο «έξυπνο» ένα νοικοκυριό.

Με μια ηλεκτρονική βόλτα θα βρείτε τον Mi Robot Vacuum, την σκούπα – ρομπότ της Xiaomi και wearable συσκευές για να συντροφεύουν στην καθημερινότητά σας.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου