Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί με την προσευχή που ζητάει προστασία! Φωτογραφίες (φωτο)

Mπορεί να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της η Βικτώρια Καρύδα μετά από την τραγική δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή τον περασμένο Νοέμβριο αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. 

Η όμορφη Βικτώρια προσπαθεί να μαζέψει «τα κομμάτια της» αλλά όσα πέρασε έχουν στιγματίσει την ψυχή της και τώρα η πρώτη της προτεραιότητα είναι να μην λείψει τίποτα από τα δυο της παιδιά τόσο πρακτικά όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας.

Το όμορφο μοντέλο την Κυριακή των Βαΐων, πήγε στην εκκλησία και έγραψε στο προφίλ της στο instagram μια προσευχή που σύμφωνα με την παράδοση παρέχει προστασία στο σπίτι και πρέπει να τη λέει κάποιος 4 φορές πριν τον ύπνο.

Η προσευχή είναι η εξής : «Το σπίτι μου έχει τέσσερις γωνίες, τέσσερις Άγιοι άγγελοι τις κοσμούνε,ο Ματθαίος, ο Μάρκος, ο Λουκάς και ο Ιωάννης. Το σπίτι μου στέκεται με τον Ιησού Χριστό περικυκλωμένο απ’τους Αγγέλους και προστατευμένο απ’το κακόπου θα έβλαπτε εμένα ή τους δικούς μου.Στο Όνομα του Πατρός και του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος».



Το κείμενο συνόδευε και μια φωτογραφία όπου με βάγια ήταν σχηματισμένοι 4 σταυροί προφανώς για κάθε μέλος της οικογένειας… Όπως είναι λογικό η Βικτώρια έχει στραφεί στο θεό και ζητά με την προσευχή της να προστατέψει την οικογένειά της, από κάθε κακό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου