Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Βλοντάκης-Στεργιάδου: Αγάπη που κρατάει 17 ολόκληρα χρόνια!

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου έδωσαν πρόσφατα το «παρών» σε κοσμικό κάλεσμα.


Ο πρώην πολίστας και νυν ηθοποιός, που εμφανίζεται αυτό το διάστημα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», και η πρώην playmate και μητέρα τριών παιδιών μαγνητίζουν τα βλέμματα λόγω της όμορφης σχέσης τους αλλά και λόγω της υπέροχης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της πρόσφατης εξόδου τους, με τον Αντώνη Βλοντάκη να είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερα περιποιητικός με τη γυναίκα της ζωής του. Στην παρέα τους ήταν και άλλα δύο ζευγάρια, αγαπημένοι φίλοι τους, οι επίσης πρώην πολίστες Γιάννης και Βασίλης Εμμανουηλίδης με τις συζύγους τους Βάσω Κολλιδά και Γωγώ Αποστολέλη αντίστοιχα.


Η παρέα απόλαυσε την έξοδο, με τους άντρες να μη σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλον. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Όσα χρόνια είναι μαζί, δύο σε σχέση και 15 παντρεμένοι, έχουν καταφέρει να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους. «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι της οικογένειας. Εγώ έχω τρέλα με τα παιδιά. Η οικογένειά µου είναι πάνω από όλα!

Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι τώρα και έτσι θα είναι και στο µέλλον. Η Κορίνα είναι η ιδανική σύντροφος και, µαζί µε τα παιδιά µας, µε κάνει αληθινά ευτυχισµένο», έχει δηλώσει ο Αντώνης στο παρελθόν.

Πράγματι, όσοι τους γνωρίζουν επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο κάνουν τα πάντα για τα τρία παιδιά τους, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο, τα οποία φροντίζουν συνειδητά να κρατούν μακριά από την υπερέκθεση στη δημοσιότητα.

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου