Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Χρύσπα: «Μέσα από το «YFSF» ο κόσμος βλέπει κι άλλη μία δική μου καλλιτεχνική πλευρά»

Κάθε Κυριακή τη βλέπουμε να αλλάζει πρόσωπα λόγω της συμμετοχής της στο «Your Face Sounds Familiar».

Η γνωστή τραγουδίστρια, Χρύσπα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το show του ΑΝΤ1, για το αν γνώριζε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αλλά και αν ο σύζυγός της παίρνει θέση στις αποφάσεις της.

-Φέτος στη ζωή σου υπάρχει και το τηλεοπτικό σόου «Your Face Sounds Familiar»…

«Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, γιατί υπάρχει και το «Your Face Sounds Familiar», το οποίο πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχω σε αυτή την παραγωγή, γιατί πραγματικά μέσα από το σόου συνειδητοποίησα πως όσο κι αν έχω γυρίσει τον πλανήτη τόσες φορές κάνοντας live μου, μέσα από το σόου αυτό ο κόσμος βλέπει κι άλλη μία δική μου καλλιτεχνική πλευρά, που δεν είχε στο μυαλό του ότι μπορεί να υπάρξει».

- Εσύ γνώριζες ότι μπορούσες να αντεπεξέλθεις»;

«Σε κάποια σημεία ναι, στο μιούζικαλ όχι, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσα να κάνω τη Μαίρη Πόπιν». Στα ξένα τραγούδια, την Αντέλ, ναι, το ήξερα, όπως και να τραγουδάω τζαζ, εσείς δεν το ξέρατε. Μου έγινε η επαγγελματική πρόταση, το κανάλι έχει εμπειρία σ' αυτό, είναι φιλανθρωπικό σόου, έχει μια καλή συνεχή προβολή, που δεν θα προσβάλει. Όταν κλείνεις τη συμφωνία, δεν ξέρεις αν θα πάει καλά ή όχι, αν θα έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης».

- Επαγγελματικά σε πάει... παρακάτω;

«Φυσικά και σε πάει, κι αυτό το κατάλαβα στην πορεία, γιατί η κοινή γνώμη δεν μου το «είχε», να κάνω κάποια από αυτά που με έχετε δει να κάνω».

-Ο σύζυγος σου παίρνει θέση στις αποφάσεις σου;

«Ο καθένας μας έχει τη δική του δουλειά και τη δική του ζωή. Εννοείται πως η οικογένεια πάντα έχει λόγο και πάντα ζητώ τη γνώμη τους, γιατί είναι δικοί μου άνθρωποι», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου