Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

YFSF Ημιτελικός: Ίδια η Μελίνα με την Τσαλιγοπούλου. Η συγκίνηση και η αγκαλιά του Γεωργούλη (βιντεο)

Μια μίμηση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη έκανε η Μελίνα Μακρή στον ημιτελικό του YFSF. 

Η Μελίνα μετά το πρώτο "μαγκωμένο" διάστημα βρήκε στο YFSF την χαρά της! Και αυτό φάνηκε και στη συνέχεια στις εμφανίσεις της που πραγματικά καθ' όλη την διάρκεια του 5ου κύκλου του show ήταν ως επί των πλείστων εξαιρετικά πετυχημένες.

Τα παραδείγματα πολλά με πιο πρόσφατη τη μίμηση του Jason Derulo την περασμένη εβδομάδα. Αλλά σήμερα, ήταν ακόμα καλύτερη. Κάνοντας την Ελένη Τσαλιγοπούλου η Μελίνα Μακρή ήταν στην κυριολεξία κλώνος!

Τόσο φωνητικά, όσο και ως κίνηση -με μια κάποια υπερβολή ίσως- η Μελίνα πέτυχε απόλυτα σε τέτοιο βαθμό που μπέρδεψε ακόμα και τους κριτές που με το που ξεκίνησαν την κριτική τους το πρώτο που είπαν ήταν πως μέχρι να ανάψουν τα φώτα νόμιζαν οτι ήρθε η ίδια η Τσαλιγοπούλου στο πλατό.

Η ίδια η Μελίνα συγκινήθηκε πάρα πολύ με όσα της είπαν και δήλωσε συγκρατώντας με δσυκολία τα δάκρυά της πως είναι ευγνώμων για τη συμμετοχή της στο show γιατί μέσα από αυτό ανακάλυψε πράγματα για τον εαυτό της.

Η συγκίνησή της έκανε τον Αλέξη Γεωργούλη να σηκωθεί από τη θέση του για της κάνει μια μεγάλη αγκαλιά.Δείτε εδώ τα βίντεο με την εμφάνισή της ως Ελένη Τσαλιγοπούλου αλλά και ότι ακολούθησε.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου