Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/4)

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. 

Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας, εάν καταφέρεις να χαλαρώσεις και αφεθείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σου, απόφυγε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους με τη θέση του Δία σε ανάδρομη πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Θετική επιρροή από τα άστρα και το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή έχεις σήμερα, μπαίνοντας σε ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη. Μην εμπιστεύεσαι όμως άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί τα μυστικά σου θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείς. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σου θα επανέλθει σύντομα.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

H θέση του Ήλιου προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστάτευσε όσο μπορείς τη σχέση σου από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσεις να τη διατηρήσεις. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογένειας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σου περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή σε ευνοεί. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μέσα από τις επικοινωνίες ή στη διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού υπάρχει περίπτωση να συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά θα νιώθεις σαν σε ανάμμενα κάρβουνα, ανήμπορη να αντισταθείς στο πεπρωμένο σου. Με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου, μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν εξ αιτίας επαναλαμβανόμενων λαθών. Αν είσαι μόνη και δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσεις αυτές τις μέρες. Βγες και διασκέδασε με φίλους.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Τοξότη στον 5ο οίκο σου σε ανάδρομη πορεία προκαλεί εμπόδια! Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφος της ζωής σου θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σου σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείς να ταχτοποιήσεις τα πράγματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέση του Δία σε ανάδρομη πορεία στο ωροσκόπιό σου παρεμβάλει εμπόδια! Προσπάθησε να έχεις μια πιο σωστή και ώριμη άποψη για τους ανθρώπους. Μην λυπάσαι για τη συμπεριφορά τους, έχουν την ευθύνη των πράξεών τους και δεν χρειάζεται να επηρεάζεται η δική σου ψυχολογία αρνητικά. Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεσαι, έχε υπομονή και επιμονή, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σου με το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελός σου θα έρθουν πολύ σύντομα. Ξαφνικές γνωριμίες σε οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, με νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια θέλεις να βελτιώσεις την εικόνα σου και να είσαι το επίκεντρο του θαυμασμού, από την άλλη δεν θέλεις να κάνεις καμιά προσπάθεια για να αλλάξεις κάποια πράγματα με τη θέση του Ουρανού στον 7ο γενέθλιο οίκο σου. Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου η ψυχή σου δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχεις κάνει στην ζωή σου σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Αν αλλάξεις τώρα, θα μεταμορφωθείς σε κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις στη δουλειά σου με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες! Όσο για τα αισθηματικά σου με τη θέση της Αφροδίτης μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξεις τους γύρω σου. Η κριτική σου θα αρέσει και  θα σου ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα με το τρίγωνο της Σελήνης. Εάν είσαι μόνη κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρόσεχε τους συνεργάτες σου. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου με τη θέση του Κρόνου και του Άρη στο ωροσκόπιό σου. Μη δίνεις αφορμή για σχόλια. Μπορείς να εντοπίσεις το πρόβλημα και να το λύσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται απλά παρατηρητικότητα, επιμονή και υπομονή.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου