Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/4)

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα είμαστε λίγο χαοτικοί στη σκέψη και στην πράξη και αυτό δεν βοηθά καθόλου να διεκπεραιώσουμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας.

 Χρειάζεται να είμαστε ήρεμες και να βάλουμε σε μια τάξη το μυαλό μας.

Κατά τη σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγουμε την πεπατημένη και να αναζητήσουμε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα μας που θα μας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια στον αισθηματικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Το περιβάλλον σου γίνεται ευχάριστο σήμερα με εποικοδομητικές συναντήσεις με το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα να δίνει ευκαιρίες. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους πάνε καλά, απόφυγε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης. Θα σου δοθούν και ευκαιρίες μέσα από ξαφνικές επαφές (ερωτικές – επαγγελματικές), για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ας μην γίνει το άγχος σου η αιτία να πεις λόγια σε κάποιον από το στενό σου περιβάλλον που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις. Μην ξεσπάς στη σχέση σου! Δεν σου φταίει τίποτα. Αν μιλήσεις με ωραίο τρόπο και εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνεις κατανοητή.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα με τον Δία σε ανάδρομη πορεία δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σε απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σου ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα. Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου και προσπάθησε να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προσπαθείς να αλλάξεις τη γνώμη των άλλων με τη θέση του Άρη στον 12ο οίκο σου. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, για αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς με σύνεση.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΛΕΩΝ

Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και ακολούθησε τη λογική σου με την Αφροδίτη από τον Κριό στον 9ο οίκο σου σε αδυναμία. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Πιέζεσαι από ψυχική και σωματική κούραση και είσαι επιρρεπής σε λάθη και παραλείψεις. Αφιέρωσε χρόνο για την ξεκούραση και αναζωογόνησή σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σου είναι πολύ σημαντικές με το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε θετική όψη στο ωροσκόπιό σου. Όλα μπορούν να αλλάξουν και να αλλάξουν γρήγορα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην τη διαταράξεις με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου άνοδος θα σε ικανοποιήσει πολύ σύντομα με τη θετική όψη της Σελήνης στον Αιγόκερω. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να μη βιαστείς να πανηγυρίσεις ή να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου πρόωρα. Υπάρχουν και οι καλοθελητές που καραδοκούν.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Δείξε προσαρμοστικότητα στη δουλειά σου και μην αφήνεις τα απρόοπτα να χαλάσουν τη διάθεσή σου και να σε αποσυντονίσουν με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου σε αδυναμία. Το πνεύμα σου θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο κατά τη διάρκεια της μέρας. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες!

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 15, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σου εμφανίσεις με τον Ερμή από τον Κριό στον 5ο οίκο σου. Προγραμμάτισε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σου.  Αν είσαι δεσμευμένη ή σε γάμο πρόσεξε τις παράλληλες σχέσεις. Υπάρχει έντονος ο κίνδυνος αποκαλύψεων και έντονων διαπληκτισμών, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνεις τον εκνευρισμό που κουβαλάς από τη δουλειά σου να γίνει εμφανής στο ταίρι σου με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Η σημερινή μέρα είναι σχεδιασμένη για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Αν δεν μπορείς, μην αφήσεις το βράδυ σου ανεκμετάλλευτο. Απόλαυσε μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα και ξέσκασε.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξεις στο παρελθόν σου γιατί οι εκτιμήσεις σου θα είναι μπερδεμένες με τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Υπάρχει η τάση να νιώσεις ένα κεραυνοβόλο πάθος! Και εάν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για κάτι καινούριο. Εάν είσαι όμως δεσμευμένη ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή ημέρα, μέσα από την ακτινοβολία σου και τον εμφανή, τρυφερό συναισθηματισμό σου, σε κάνει το άτομο που θα πρόσεχε κανείς μέσα στο πλήθος… Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη σημερινή ημέρα, εάν είσαι αδέσμευτη, με το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα να σε ευνοεί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ακτινοβολία σου αυτή μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε διαπραγματεύσεις.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου