Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/4)


H Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο σήμερα! Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Υπάρχει μια πιθανότητα, ακόμα και τα πιο κουραστικά και σύνθετα προβλήματά μας να επιλύονται με λαμπρά αποτελέσματα. Κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ή ενδεχόμενες μακροχρόνιες οικογενειακές διαμάχες είναι πιθανό να τερματιστούν. Το απόγευμα ίσως να αισθανθούμε κάποια δυσφορία από κάποιο γεγονός, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο από τον Κριό και τον 1ο οίκο να σε ευνοεί οι δισταγμοί και οι φόβοι που σε καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είσαι αποδοτική και συγχρόνως πειστική και θα αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Η προώθηση των στόχων σου θα σου αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα υπονόμευσης, μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε κανέναν.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάπως τα οικονομικά σου θέματα με τον Ερμή από τον 12ο οίκο να σε ευνοεί. Χαλάρωσε και προσπάθησε να αναπαυτείς αρκετά. Σκέψου θετικά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σε απογειώσουν αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας που θα σε ευχαριστήσει θα φέρει η μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο! Μελέτησε προσεκτικά τα δεδομένα και προχώρησε. Τα άστρα είναι στο πλευρό σου και σου υπόσχονται ότι η δουλειά σου δεν θα αργήσει να ανταμειφθεί.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου θα είναι κάπως περίεργη σήμερα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου. Η ψυχολογία και η σωματική σου κατάσταση φτιάχνει σιγά – σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ τα επαγγελματικά σου ανεβαίνουν θεαματικά. Έχεις συσσωρεύσει όμως μεγάλη κούραση και χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να μπορέσεις να συνέρθεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

ΛΕΩΝ

Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Συναισθηματικά όμως τα άστρα σου βγάζουν ευαισθησία και αναζητάς διαρκώς επιβεβαίωση με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου και σε θέση αδυναμίας. Μην νιώθεις ανασφάλεια και μην συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν, γιατί σε πάει πίσω…

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις τόσο τη δική σου μέρα, όσο και των γύρω σου με το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σου να σε πιέζει υπερβολικά. Αν είσαι μόνη άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το θαύμα της και να σου φέρει το νέο σου ερωτικό ταίρι. Αν είσαι δεσμευμένη, η οικογενειακή ασφάλεια θα σου προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεσαι. Απόλαυσέ την!

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 15, 20.

ΖΥΓΟΣ

Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα της ημέρας με τον Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σου. Μην γίνεσαι σκληρή και απόλυτη, αλλά ούτε και αναποφάσιστη. Άφησε τη μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Αν είσαι καλλιτέχνης υλοποίησε τις εμπνεύσεις σου και ίσως δημιουργήσεις σήμερα κάτι μοναδικό!

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις θα λύσεις εύκολα οποιοδήποτε πρόβλημα με την Αφροδίτη από τον Κριό και τον 6ο οίκο σου να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει. Προσοχή στη διατροφή σου! Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 15, 22.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξε προσοχή, συνέλεξε πληροφορίες και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα με την Πλούτωνα και τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Επωφελήσου από τις επαγγελματικές σου γνωριμίες και ζήτησε την άποψη ατόμων με μεγαλύτερη πείρα από τη δική σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνειδητοποίησε τι ακριβώς θέλεις με τη θέση του Ερμή να διευκολύνει την επικοινωνία σου. Τα άστρα μπορούν σήμερα να σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτη αντανακλάς θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους, κι έτσι μπορείς να έλκεις κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους με τη θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου και τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία και να σε αποσυντονίζουν. Προσοχή στα οικονομικά σου καθώς τα έξοδα περισσεύουν αυτή την περίοδο και τα έσοδα είναι γνωστά και μετρημένα!

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής από τον Κριό και τον 2ο οίκο σου σε ευνοεί ! Άφησε αυτήν τη μέρα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρησε στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους στόχους αλλά και έντιμους τρόπους, γιατί το σύμπαν δεν συγχωρεί την ατιμία. Συναισθηματικά τα πράγματα φαίνεται να έχουν ισορροπήσει, οπότε απόλαυσε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.


Αλίντα Κανάκη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου