Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Αναστασιάδης: «Με τον ερχομό του μωρού έγινα καλύτερος στην επικοινωνία με την Τζένη»

"Η Τζένη είναι μια συγκλονιστική μητέρα, απίθανη" 

Στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης.
Λίγο νωρίτερα, δε, είχαν προβληθεί δηλώσεις της αγαπημένης του συντρόφου, Τζένης Θεωνά που έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

«Ο Δήμος δεν αλλάζει πάνες στο μωρό αλλά κάνει πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κούκλα ηθοποιός, προσθέτοντας: «Φαντάζομαι πως όταν τελειώσει ο θηλασμός και το παιδάκι είναι ακόμα πιο αυτόνομο θα είναι πιο εύκολο να συνδυάζω την δουλειά μου».

«Νιώθω ότι δυανύω την καλύτερη περίοδο της ζωή μου» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Δήμος Αναστασιάδης. «Φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα είμαι πατέρας και πάντα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια. Έρχεται, όμως ένα παιδί και ξαφνικά λες πως ότι και να γίνει αυτό έχει προτεραιότητα. Φεύγει ο εγωισμός γιατί ξαφνικά έρχεται κάτι που είναι τόσο μικρό και ανήμπορο που πρέπει να το βοηθήσεις».

«Νομίζω πως είμαι πάρα πολύ καλός πατέρας» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο νεαρός τραγουδιστής, συνεχίζοντας: «Θα κάνω τα πάντα για να μεγαλώσει καλά το παιδί και να έχω μια υγιή σχέση με την γυναίκα μου».

«Δεν είναι ότι γεννιέται απλά ένα παιδί, αλλάζει και η σχέση με τον σύντροφο σου. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Οπότε έγινα καλύτερος και στην επικοινωνία μου με την Τζένη» σημείωσε.


«Η Τζένη είναι μια συγκλονιστική μητέρα, απίθανη» κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου