Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δύσκολες ώρες για γνωστό ηθοποιό! Απέβαλε η γυναίκα του για δεύτερη φορά

Δύσκολες ώρες περνά ο Alec Baldwin και η σύζυγός του Hilaria Baldwin μετά τη δεύτερη αποβολή που είχαν μέσα σε λίγους μήνες.  

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Carmen, τον Rafael, τον Leonardo και τον μόλις ενός έτους Romeo περίμενε ένα ακόμη μωράκι, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η ίδια η Hilaria, μετά από την επίσκεψη στον γυναικολόγο της για την τυπική εξέταση των 20 εβδομάδων κύησης. Τότε η σύζυγος του Alec Baldwin ήρθε αντιμέτωπη με μια σοκαριστική ανακάλυψη, καθώς έχασε το μωράκι που κυοφορούσε.


«Με μεγάλη μας λύπη θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πως σήμερα μάθαμε ότι το μωρό μας πέθανε. Θέλουμε επίσης να σας πούμε πως παρόλο που δεν είμαστε καλά αυτή την στιγμή, θα γίνουμε» έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που την δείχνει με την 6χρονη κόρη της Carmen, όπου συγκινημένη εξηγεί στην κόρη της πως δεν ξέρει σε πόσο καιρό θα έρθει το επόμενο μωρό. Στο ίδιο Video μάλιστα, υπόσχεται όμως ότι θα «προσπαθήσει πολύ σκληρά» για να κάνει ένα αδερφάκι για την Carmen.


Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη τον περασμένη Σεπτέμβριο παρόλο που η Hilaria ήταν ακόμη στις πρώτες ημέρες της κύησης.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο την 5η εγκυμοσύνη, μέσω Instagram πάλι, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά ο ήχος της καρδιάς του βρέφους τους κάνει πολύ ευτυχισμένους, ιδίως μετά την απώλεια που είχανε βιώσει την περασμένη άνοιξη.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις

 πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου