Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αδυνατισμένος όσο ποτέ στο θεάτρο με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου! [φωτο]

Πιο fit και πιο αδύνατος από ποτέ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη βρέθηκε χθες με την ηθοποιό Γρηγορία Αυγερινοπούλου που τους συνδέει μια μεγάλη φιλία, στην επίσημη πρεμιέρα της Παριζιάνας, στο θέατρο Broadway!

O Γιάννης βγαίνει εδώ και καιρό με την ηθοποιό και κανείς δεν ξέρει αν η φιλία αυτή μεταξύ τους θα εξελιχθεί σε μια τρυφερή σχέση. Πάντως ο Γιάννης και η Γρηγορία έχουν έρθει αρκετά κοντά τον τελευταίο καιρό. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, είχε αποκαλύψε πέρσι πως έκανε μια επέμβαση που τον βοήθησε να χάσει πολλά κιλά!

Το αποτέλεσμα όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακό!


Λίγα λόγια για την παράσταση η Παριζιάνα

Η σπουδαία μουσική κωμωδία των Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, όχι μόνον να πρωταγωνιστεί, αλλά να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Στη θεατρική αναβίωση του αγαπημένου μιούζικαλ συμμετέχουν 40 ηθοποιοί και χορευτές καθώς και η “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ” υπό την διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος ενορχηστρώνει με μαεστρία τα τραγούδια και τα μουσικά θέματα του έργου.

Την μοναδική «Πελαζί» υποδύεται η Μπέσυ Μάλφα, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός. Στον ρόλο του «Ζωρζ» βλέπουμε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγουδάει και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου. Φιλική συμμετοχή έχει ο Πέτρος Ξεκούκης, ενώ quest star είναι η Έρρικα Μπρόγιερ, επιστρέφοντας στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου