Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Αν ο Αντρέας Γεωργίου ασχοληθεί με το θέατρο απλά δεν…»

"Δεν είναι ένας ηθοποιός που παίζει απλώς την τηλεόραση"

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.
Αφορμή αυτής, βεβαίως, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ηθοποιού στην σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον Αντρέα Γεωργίου με τον οποίο συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και την πρόσφατη δήλωση πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τις υποκριτικές του δυνάμεις σε θεατρική σκηνή.

«Ο Αντρέας είναι ένα απίστευτα καλλιτεχνικό άτομο, ευφάνταστος, το μυαλό του «κόβει» απίστευτες «στροφές», κατέχει απίστευτα την τηλεόραση, σκηνοθετεί, παίζει, κάνει το μοντάζ και έχει την ευθύνη όλης της καλλιτεχνικής παραγωγής, για να δώσει το κομμάτι έτοιμο στο σταθμό, ενώ έχει και τη μουσική επένδυση…

Κατά συνέπεια, είναι ένας άνθρωπος που πραγματοποιεί από το Α ως το Ω κάτι, δεν είναι ένας ηθοποιός που παίζει απλώς την τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

«Μπορεί να κάνει σπουδαία τηλεόραση, όπως και την κάνει. Αυτό που κάνει τώρα στην τηλεόραση, αν θα ασχοληθεί με το θέατρο, πολύ απλά δεν θα το κάνει στην τηλεόραση, γιατί δεν θα προλαβαίνει και θα είναι εις βάρος της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Πολλές φορές τον ρωτάω, «Πότε κοιμάσαι;» κι εκείνος μου απαντάει, «Δεν ξέρω αν κοιμάμαι». Κάνει όλη την ημέρα γύρισμα, ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, πάει στο μοντάζ και μοντάρει…

Υπό αυτές τις συνθήκες πως θα έκανε ένας άνθρωπος θέατρο. Δεν μπορεί. Η 7η Τέχνη που λέμε για τον κινηματογράφο ισχύει, είναι νάλλη δουλειά, αλλά είναι τέχνη όταν γίνεται δουλειά» κατέληξε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

 πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου