Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Η Katie Holmes δείχνει την κοιλιά της και αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό για την προσωπική της ζωή (φωτο & βιντεο)

Στα 40 της, η Katie Holmes είναι πιο σeξι από ποτέ

Δεν μας είχε συνηθίσει να δίνει πολλές συνεντεύξεις όμως τελευταία και μετά τον χωρισμό της από τον Jamie Foxx, η 40χρονη soon to be 41χρονη Katie Holmes βγήκε από το καβούκι της.

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise με τον οποίο απέκτησαν μαζί την μοναχοκόρη της Suri ποζάρει πιο σeξι από ποτέ στο περιοδικό Vogue Αυστραλίας και οι δύο πόζες της στο λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψαν την απίθανη σιλουέτα της.Η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε δεν αρκέστηκε να μιλήσει για μόδα αλλά αποκάλυψε και μια συγκλονιστική ιστορία από την προσωπική της ζωή, η οποία την ώθησε να ασχοληθεί και με οργανισμούς που βοηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη ή που είναι άρρωστα.


«Γεννήθηκα πρόωρη και έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο για ένα μήνα περίπου και ξέρω καλά πως η μαμά μου ακόμα δουλεύει εθελοντικά στην μονάδα νεογνών. Έρχομαι από μια οικογένεια γυναικών που φροντίζουν να διαθέτουν πολύ χρόνο για να βοηθούν όσους το έχουν ανάγκη, έτσι είναι η ζωή μου από μικρή ηλικία, δούλευα εθελοντικά σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων και είναι σημαντικό για μένα να νιώθω κομμάτι της κοινότητας και να συνεισφέρω», τόνισε η Holmes που μεγάλωσε στο Toledo του Oχάιο.ήπηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου