Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Η έκπληξη του Αρναούτογλου στον Μουτσινά – «Ρε συ, Γρηγόρη, μας έκανες άνω κάτω!»

Αυτές τις Μύγες άμα τις βρω θα τις σαπίσω στο ξύλο..." 

Μια ξεχωριστή έκπληξη, τηλεφωνική αυτή τη φορά, είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι» της Παρασκευής. Μια έκπληξη που προήλθε από τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αφορμή για αυτή την κίνηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στάθηκε η επίσκεψη του συγκροτήματος Alcatrash που τώρα απολαμβάνουμε καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και δη η εμφάνιση στην ιδιαίτερη ενότητα του The 2night Show, «Μύγες».

Alcatrash: Η ξεκαρδιστική ψηφοφορία ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Μουτσινά

«Νίκο… Εγώ ψηφίζω Μουτσινά! Πιστεύω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλύτερος παρουσιαστής από τον Αρναούτογλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή του τηλεφωνήματος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εγώ πιστεύω πως ο Αρναούτογλου είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που υπάρχει» απάντησε με τη σειρά του και χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς για να προχωρήσει ένας απολαυστικός, ομολογουμένως, διάλογος των δυο παρουσιαστών.

Ν.Μ.: Ρε συ, Γρηγόρη, μας έκανες άνω κάτω το σπίτι! Θα τα κάνω τόπι στο ξύλο μετά!

Γ.Α.: Εγώ φίλε;

Ν.Μ.: Μα ήρθαν εκεί πέρα. «Να πάμε στον κύριο Γρηγόρη;», «να πάτε στον κύριο Γρηγόρη που σας αγαπάει». Ήρθαν τα παιδιά, τα είπατε τι ωραία, είπα τίποτα; Ήσυχος καθόμουν. Αυτές τις «Μύγες» άμα τις βρω θα τις σαπίσω στο ξύλο παιδί μου.

Γ.Α.: Νίκο μου, Νίκο μου, γλυκέ μου Νίκο…


Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψαν, επίσης, να προγραμματίσουν on air την επόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου