Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η οικονομική ανάλυση του Θάνου Τζήμερου για τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Γιατί όλοι φεύγουν πατέρα;» ο τίτλος της ανάρτησής του

Η ιστορική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ντομινίκ Τιμ στον συγκλονιστικό τελικό του ATP Finals στην O2 Arena τον έκανε πλουσιότερο κατά 1,27 εκατομμύρια ευρώ.
Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος αναλύει τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά και σχολιάζει το γεγονός ότι ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που κερδίζει ο τενίστας πηγαίνει σε φόρους.
Ειδικότερα, στην ανάρτησή του με τίτλο «Γιατί όλοι φεύγουν πατέρα;», ο Θάνος Τζήμερος γράφει: «1,27 εκατ. ευρώ θα πάρει για τη νίκη του ο Τσιτσιπάς. Συνολικά για τις εμφανίσεις του στο τουρνουά της ΑΤP θα πάρει άλλα τόσα.

Κι αν προστεθούν στα 3,3 εκ που έχει κερδίσει φέτος από διάφορα τουρνουά ξεπερνάμε τα 5,8 εκ. Και τώρα η ερώτηση κλειδί:

Πόσοι πιστεύετε ότι είναι σωστό και ηθικό το 45% αυτού του ποσού δηλαδή 2,6 εκατομμύρια να πληρωθούν ως φόροι στο ελληνικό κράτος;

Γι' αυτό κάθε Έλληνας που βγάζει λεφτά, με όποιο επάγγελμα και να τα βγάζει, σηκώνεται και φεύγει από τη χώρα. Οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΡΙΖΑ που θα σπεύσουν να συγχαρούν τον μεγάλο Έλληνα, ας μπουν στον κόπο να μας πουν με ποιον τρόπο οι μεγάλοι (και παραγωγικοί) Έλληνες θα ΘΕΛΟΥΝ να μείνουν στην Ελλάδα».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου