Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κατερίνα Λέχου: «Μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες» (βιντεο)

"Στο Είσαι το ταίρι μου δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Νησί δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Ευτυχισμένοι μαζί ήμουν με άλλες 5".

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Λέχου ως καλεσμένη στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε.
Μιλώντας σήμερα Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όμως, η ηθοποιός φάνηκε μετανιωμένη για αυτή την αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου είπε τα εξής: «Το ανέφερα. Πολλές προτάσεις μου έχουν γίνει που δεν τις έχω αναφέρει. Επίσης, έχω πει και πολλές φορές ότι σε πολλά σίριαλ που έχω παίξει δεν ήμουν πρώτη επιλογή. Στο Είσαι το ταίρι μου δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Νησί δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Ευτυχισμένοι μαζί ήμουν με άλλες 5. Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε».«Ποτέ δεν έχω κάτσει να πω τι μου έχουν προτείνει. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν προτείνει. Εννοείται ότι σε όλους προτείνουν. Όταν γίνονται κουβέντες, βολιδοσκοπούν, τίποτα δεν είναι επίσημο. Παίρνουν 10, μεταξύ των 10 μπορεί να ήμουν κι εγώ», τόνισε η Κατερίνα Λέχου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου