Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Κώστας Τσουρός: Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος για καλό σκοπό!

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα.  

Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, από τα ρούχα του βγήκε και ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», πόζαρε ολόγυμνος, χαμογελώντας πλατιά και καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού του με μια vintage φωτογραφική μηχανή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πόζαρε όπως τον γέννησε η μαμά του και ενθουσίασε τον γυναικείο πληθυσμό, που τον είδε διαφορετικά από ότι τον έχει συνηθίσει.πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου