Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη παίρνει θέση για την χειρόγραφη διαθήκη και την μοναδική κληρονόμο [βιντεο]

Δύο χρόνια έχουν περάσει όταν η δημοσιογράφος, Νανά Καραγιάννη, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία.

 Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της δημοσιογράφου και ως μοναδική κληρονόμος της εμφανίζεται μία γυναίκα, ονόματι Αναστασία, με την οποία γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν και εκείνη νοσηλεύονταν σε διπλανό δωμάτιο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η μοναδική κληρονόμος της Νανάς, μιλώντας στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν την ενημέρωσαν για τη χειρόγραφη διαθήκη της φίλης της.

 Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που έκανε αποδοχή κληρονομιάς όσον αφορά ένα τραπεζικό λογαριασμό που είχε αρκετά χρήματα, αλλά αποποιήθηκε τα δύο σπίτια που θα κληρονομούσε η Νανά από τις γιαγιάδες της, ένα στην Αθήνα και ένα στην Κέρκυρα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία «έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, χωρίς κανένα ίχνος κακίας για την γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό της κόρης της ή λόγω της απόρριψης που γνώρισε από την κόρη της λίγο πριν πεθάνει.

«Η διαθήκη δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος… Δεν έχω καμία σχέση με την φίλη της Νανάς, τίποτα… Η Νανά έκανε αποταμίευση και είχε πολλά χρήματα. Εγώ το ήξερα και όταν έβλεπε τις συνεντεύξεις της ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά.

Δεν βρισκόταν στα όρια της φτώχειας. Τις υποχρεώσεις της, όλους τους λογαριασμούς της εμείς τις καλύπταμε και είναι γνωστό… Καλύπταμε την καθημερινότητά της… Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε… Εγώ για τα σπίτι δεν γνωρίζω, αλλά για λογαριασμούς με πολύ μεγάλα ποσά ναι…

Τα σπίτι αυτά των γιαγιάδων της δεν έχουν καμία σχέση… Αυτό που έκανε η Νανά είναι ενέργειες ενός ανθρώπου που δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά δεν μπορεί να έχει καθαρή σκέψη… Είναι συγκεχυμένη η σκέψη τους ασθενούς… Μας το είχαν πει οι γιατροί και γι’ αυτό την αφήναμε να λέει αναλήθειες…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου